Haberler

Kardemir Karabükspor - Ankaraspor: 3-1

Abone Ol

Kardemir Karabükspor hazırlık maçında PTT 1'inci Lig takımlarından Ankaraspor'u 3-1 yendi.

Kardemir Karabükspor hazırlık maçında PTT 1'inci Lig takımlarından Ankaraspor'u 3-1 yendi. Kardemir Karabükspor ile Ankaraspor bu akşam Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda hazırlık maçı yaptı. Karşılaşmayı yaklaşık bin Kardemir Karabükspor taraftarı izledi. 6'ıncı dakikada Gökhan Ünal kalecinin üzerinden aşırtma bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Karşılaşmanın ilk yarısı Kardemir Karabükspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takımda oyuncu değişiklikleriyle başladı. 50'inci dakikada Müslüm Yelken takımının beraberlik golünü attı. 78'inci dakikada ceza sahası içine hareketlenen Ahmet İlhan, Bilal tarafından düşürüldü. Ahmet İlhan penaltı atışını gole çevirerek, takımını 2-1 öne geçirdi. 90 artı 2'inci dakikada Hakan Özmert'in kullandığı korner atışında Mabiala'nın kafa şutunu kaleci İsmail çeldi. Topu önünde bulan Emre Özkan topu ağlara gönderdi. Karşılaşma Kardemir Karabükspor'un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

TAKIM HAFTALAR İLERLEDİKÇE DAHA İYİ OLACAK

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas hazırlık maçında hazır bir görüntü verdiklerini belirterek, "İlk maçımızı oynayacağımız Kasımpaşa yaptığı transferlerle bu ligin belki de şampiyonluk adaylarından birisi. Asıl gösterge bizim için bu maç olacak. Bu maçı kazanırsak Kardemir Karabükspor'un önü açık olacak, buna inanıyorum. Kötü bir sonuç olursa da önemli değil. Takım genç ve tecrübeli oyuncuların kaynaşmasıyla haftalar ilerledikçe daha iyi olacak. Futbolcularımın performansından ve mücadelesinden memnunum" dedi.

HUKUKİ SÜREÇ İŞLİYOR

Kafkas, Trabzonspor'dan alacaklarıyla ilgili soru sorması üzerine, şöyle konuştu:

"Bu hukuki bir sorun. O işi konuşmanın bir anlamı yok. Beni ilgilendiren bir yan yok şu anda. Söyleyeceğim bir şey yok. Hukuki süreç işliyor. Biz oradan ayrıldık. Orası başka bir defter. O defter bizim için şu anda kapandı. Ben Kardemir Karabükspor teknik direktörüyüm. Orada hukuki süreç devam edecektir" diye cevap verdi. - K

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title