Haberler

Kardemir Karabükspor'dan Hakem Tepkisi

Güncelleme:
Abone Ol

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ziya Alak, Bursaspor maçının hakemi Hüseyin Göçek'i eleştirdi.

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ziya Alak, Bursaspor maçının hakemi Hüseyin Göçek'i eleştirerek, "Ortada bir gasp, bir hak ihlali söz konusu. Atmosferin gerginliği nedenlerinden dolayı olduysa bir takım nahoş hareketler olmuştur. Bu hareketler nedeniyle de sahamızın kapatılacağı veya seyircisiz oynayacağımız gibi bir cezanın gerektireceğini düşünmüyorum" dedi.

Kardemir Karabükspor'un kendi evinde oynadığı Bursaspor maçında hakem Hüseyin Göçek'in yanlı davrandığını iddia eden Alak, "Taraftarımız zaman zaman hoş olmayan tezahüratlarda bulunmuştur. Ama maçın yönetimi hakkındaki takdiri de kamuoyuna bırakıyorum. Hüseyin Göçek geçmişteki Karabükspor'un maçlarıyla ilgili olarak özellikle bir sezon önceki Antalyaspor ve ondan önceki Sivasspor maçının gözler önüne getirilmesini istiyorum. Bu maçlardaki bakış açısını Bursaspor karşısında da gösterdi. Spor kamuoyonunda iki penaltımızın verilmediği gündemde. Maç skoru değişir değişmez ama ortada bir gasp, bir hak ihlali söz konusudur. Atmosferin gerginliği nedenlerinden dolayı olduysa bir takım nahoş hareketler olmuştur. Bu hareketler nedeniyle de sahamızın kapatılacağı veya seyircisiz oynayacağımız gibi bir cezanın gerektireceğini düşünmüyorum" diye konuştu.

Deplasman maçlarında çok iyi oynadıklarını ifade eden Alak, şunları söyledi:

"Alınan puanlarımıza baktığımızda deplasmanda 4 büyük takımdan 3 galibiyet, bir bereberlik aldık. Fakat kendi evimizde ligin 2'inci yarısında oynadığımız maçlarda ise bir türlü galip gelemedik, gelemiyoruz. Ama hocamız, teknik heyetimiz bundan sonraki evimizde yapacağımız maçlarla ilgili olarak gereken önlemi, gereken taktiği alacaktır. Ona göre evimizde de maç kaybetmemeye başlamalıyız. Mutlak suretle puan yada puanlar almak zorundayız." - Karabük

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Göçek Bursaspor Ziya Alak Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title