Haberler

'Kariyerine Türkiye'de Devam Edebilir'

Güncelleme:
Abone Ol

Arsenal'in yıldızı Andrei Arshavin'in önümüzdeki yıl kariyerine Türkiye'de devam edeceği iddia edildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in yıldızı Andrei Arshavin'in önümüzdeki yıl kariyerine Türkiye'de devam edeceği iddia edildi.

Rusya'nın yüksek tirajlı gazeleterinden Sovetsky Sport'a konuşan Rus futbolcunun menajeri, "Arsene Wenger önümüzdeki sezon için hücum hattına yeni isimler transfer edecek. Arshavin de takımda kalmak istemiyor. Gelecek yıl kariyerine Türkiye'de devam edebilir" ifadelerini kullandı.

EURO 2012'nin ardından birçok kulübün 31 yaşındaki yıldızı transfer etmek istediğini söyleyen menajer Lakhter, "MLS'ten de bazı teklifler var ancak Arhavin Amerika'ya gitmek istemiyor. Anzhi kulübünün teklifini ise reddettik" dedi.

Lakhter, "Türkiye'den iki kulübün Arshavin ile ciddi şekilde ilgilendiğini biliyorum" derken herhangi bir takım ismi vermekten kaçındı. Rus basınında ise bu ifadeler yıldız oyuncunun Galatasaray ile anlaşmak üzere olduğu şeklinde yorumlandı.

Geçen sezon Rusya'nın Zenit kulübünde kiralık olarak forma giyen Arshavin için Arsenal'in 10 milyon euro'luk bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Rusya Federasyonu Andrei Arshavin Türkiye Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title