Haberler

Kartal'ın Hesapları Tutmadı

Abone Ol

Beşiktaş Deplasmanda Manisaspor ile 1-1 Berabere Kaldı.

Turkcell Süper Lig'de 16. haftanın kapanış maçında Beşiktaş deplasmanda Manisaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş'ın golünü 24. dakikada Bobo atarken ev sahibi ekibin golünü ise 32. dakikada Kalabane kaydetti.

Manisaspor'dan üç puan alarak 34'er puanlı Kayserispor ve Fenerbahçe ile zirveye ortak olmak isteyen Siyah - beyazlıların tahmini tutmadı.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 32 yaptı ve haftayı 5. sırada tamamladı. Manisaspor ise puanını 18 yaparak 12. sıradaki yerini korudu.

NİHAT VE İSMAİL 11'DE

Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli, hafta içinde oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda CSKA Moskova maçındaki ilk onbirden İbrahim Kaş ve İbrahim Üzülmez'e bu maçta şans vermedi. Denizli, bu oyuncuların yerine İsmail Köybaşı ve Nihat'ı ilk onbirde oynattı.

MAÇTAN NOTLAR

Turkcell Süper Lig'de Manisaspor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada soğuk hava nedeniyle tribünlerde boşluklar gözlendi.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nın Manisaspor'a ayrılan açık ve kale arkası tribünlerinin büyük oranda boş kaldığı, Beşiktaşlı taraftarlara ayrılan kale arkası tribünün ise dolu olduğu gözlendi.

Stattaki termometrede hava sıcaklığının 5 derece olarak ölçüldüğü görüldü.

Beşiktaş'ın gelecek haftaki rakibi Bursaspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam karşılaşmayı takip etti.

Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli, hafta içinde oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda CSKA Moskova maçındaki ilk onbirden İbrahim Kaş ve İbrahim Üzülmez'e bu maçta şans vermedi.

Denizli, bu oyuncuların yerine İsmail Köybaşı ve Nihat'ı ilk onbirde oynattı.

Siyah-beyazlı takımda Ferrari, İbrahim Toraman ve İbrahim Kaş, bugünkü maçta sarı kart görmeleri durumunda önümüzdeki hafta oynanacak Bursaspor maçında forma giyemeyecek.

Stat: Manisa 19 Mayıs

Hakemler: Selçuk Dereli, Mustafa Emre Eyisoy, Erdinç Sezertam

Manisaspor: İlker 5, Burak 4, Yiğit İncedemir 5, Mehmet Nas 6, Mehmet Güven 4 (Dk. 85 Ergin Keleş ?), Simpson 5 (Dk. 82 Kemal 3), Güven Varol 3 (Dk. 65 Yiğit Gökoğlan 3), Kalabane 6, Isaac 5, Eren 4, Ferhat 4

Beşiktaş: Rüştü 6, İsmail 5, Fink 5, Sivok 4, Ferrari 4, Tello 6 (Dk. 71 Mert Nobre 4), Ekrem 3 (Dk. 83 Uğur İnceman ?), Ernst 5, İbrahim Toraman 5, Nihat 3, Bobo 6

Goller: Dk. 24 Bobo (Beşiktaş), Dk. 32 Kalabane (Manisaspor)

Sarı kartlar: Dk. 57 Mehmet Nas, Dk. 59 Simpson, Dk. 75 Yiğit İncedemir (Manisaspor)

Kaynak: Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title