Haberler

Kasayı doldurup gidiyor! İşte Fenerbahçe'nin Attila Szalai'den kazanacağı para

Güncelleme:
Abone Ol

Attila Szalai'ye Hoffenheim ile transfer görüşmelerini ilerletmesi için izin veren Fenerbahçe'nin kasasına girecek para belli oldu. Sarı-lacivertliler, Macar stoperin satışından 15 milyon euro kazanacak.

Fenerbahçe'de gelenler kadar giden isimler de dikkat çekiyor. Sarı-lacivertliler son olarak Attila Szalai'ye transfer görüşmeleri için izin verildiğini açıkladı. Fenerbahçe'nin bu transferden kasasına 15 milyon euro koyması bekleniyor.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ İÇİN İZİN VERİLDİ

Fenerbahçe'den Attila Szalai için yapılan açıklamada, "Yeni sezon yapılandırması sürdürülen Futbol A Takımımızda, oyuncularımızdan Attila Szalai'ye transfer görüşmelerini ilerletmesi için izin verilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

FENERBAHÇE İLE 117 MAÇA ÇIKTI

Fenerbahçe'nin 2021 Ocak'ta Apollon Limassol'den transfer ettiği Attila Szalai, sarı-lacivertli formayla 117 maça çıktı ve 7 gol, 4 asistlik performans gösterdi. Macar stoper bu karşılaşmalarda, 16 sarı kart görürken hiç kırmızı kartla cezalandırılmadı.

Kasayı doldurup gidiyor! İşte Fenerbahçe'nin Attila Szalai'den kazanacağı para

Kasayı doldurup gidiyor! İşte Fenerbahçe'nin Attila Szalai'den kazanacağı para

Kaynak: Haberler.com / Spor

Attila Szalai Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Viking:

Kimse buna 15 milyon vermez etmezde zaten 3 milyonda teklif edilseydi zaten yine olurdu oyuncuda buyuk ihtimalle gitmek istiyordur bu 15 milyon nerden cikti bu işin içinde bir usulsuzluk var Uefa bu tarz transferleri araştirmali

Yanıtla275
mazlum öcal:

Sen kesin gs lisin siz satamiyorsunuz satana da laf ediyorsunuz arda güler 20 milyon euroya gitti sizde satın messiler ronaldolar 100 bin uroralara gidiyor ona neden sesiniz cikmiyor gs satamiyor anca alıyor 10 milyon euralara ??

10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title