Haberler

Hilmi Öksüz: Derbiyi Kazanmak İstiyoruz

Güncelleme:
Abone Ol

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, yarın oynayacakları Beşiktaş maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig'de yarın oynayacakları Beşiktaş maçıyla ilgili, "Derbiyi kazanmak istiyoruz" dedi.

Hasan Hilmi Öksüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde 8 haftadır kaybetmediklerini ve çıkışlarını Beşiktaş maçında da devam ettirmek istediklerini belirtti.

Beşiktaş ile bir derbi maçı oynayacaklarını vurgulayan Öksüz, "Kasımpaşa ve Beşiktaş iddialı takımlar. Bu bir derbi maçı ve biz bu derbiyi kazanmak istiyoruz. Bunun için çalışmalarımızı yaptık. Elimizden geldiğince iyi futbol oynayıp 3 puan alarak yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Bulunduğumuz yer bıçak sırtı. Burada sağlamlaştırmak için yerimizi kazanmamız lazım" diye konuştu.

Şu anda ligde ikinci sırada bulunduklarını da hatırlatan Öksüz, takımına güvendiğini dile getirdi. Öksüz, "Bu tip maçlar üç ihtimallidir. Biz bu maçı kendi lehimize yakın görüyoruz. Ligdeki sıramızı korumak adına mutlak kazanmamız gerekiyor. Buna inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ'IN SAHASI AVANTAJ OLMAZ"

Beşiktaş'ın ligdeki son 3 iç saha maçını Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynamış olmasının siyah-beyazlılara bir avantaj getirmeyeceğini savunan Öksüz, şöyle konuştu:

"Sahadaki zemin her yerde aynı. Aşağı yukarı hep aynı zemin. Tabii ki farklı ortamlar oluyor statlarda. Stadımızda zemin gayet güzeldir. İki takım içinde avantaj değil. Tek avantajımız seyircimizin önünde oynayacak olmamız. Beşiktaş'ın daha önce bizim stadımızda oynamış olması onlara bir avantaj getirmez. Böyle olsaydı, biz alışık olmadığımız statlarda kazanamazdık. İki takımın da şansı eşit. Ayakta kalan, iyi oynayan kazanır."

"STAT ZEMİNİNDE BİR SIKINTI YOK"

Son haftalarda Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nın zeminin eleştirilmesiyle ilgili de konuşan Öksüz, "Şu anda zeminimizde sıkıntı yok. Tabii bu mevsimde bazı sıkıntılar olabilir. Temizliklerimiz devam ediyor. Sahamızı yerden ısıtmalı olduğu için kurutma çalışmalarımız da devam ediyor. İyi bir zeminde maç oynayacağız. Tabii maç saatinde yağmur veya kar yağmazsa" ifadelerini kullandı.

İki takım taraftarları arasında herhangi bir sıkıntı yaşanmasını beklemediğini de vurgulayan Öksüz, "Taraftarlar arasında hiçbir gerginlik olmaz. Her yeni ortaya çıkan oluşumda birileri sıkıntı yapabilir. O sıkıntıların geçtiğini düşünüyorum ve herhangi bir sıkıntı olmayacak Allah'ın izniyle" şeklinde konuştu.

Öksüz, taraftarlarını maça çağırarak, takıma destek vermelerini istedi.

Kaynak: AA / Spor

Hasan Hilmi Öksüz Hilmi Öksüz Kasımpaşa Beşiktaş Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title