Haberler

Kasımpaşa, Osmanlıspor ile 1-1 Berabere Kaldı

Güncelleme:
Abone Ol

Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa, kendi sahasında Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa, kendi evinde Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki Osmanlıspor'u ağırladı. Oldukça tempolu bir futbola sahne olan maçta iki ekip de birbirine üstünlük kuramadı ve maç 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

GOLLER

Kasımpaşa takımı maçın 23. saniyesinde Andre Castro'nun attığı golle maçta 1-0 öne geçti. Konuk ekip Osmanlıspor 45+3. dakikada Uğur Demirok'un attığı golle maçta durumu 1-1'e getirdi. Maçta ilk yarının son dakikasında gelen bu gol ilk 45 dakikanın sonucunu belirledi. 48. dakikada Kasımpaşa kaptanı Adem Büyük ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kalan dakikalar büyük bir heyecana sahne olurken, iki ekip de birbirlerini kontrataklarla yokladı ancak başka gol olmadı. Maç 1-1 sona erdi.

OSMANLI YERİNİ KORUDU

Bu sonuçla Osmanlıspor puanını 48'e yükseltti ve beşinci sıradaki yerini korudu. Kasımpaşa ise 44 puanla sekizinci sırada kaldı.

İLKER MERAL YÖNETTİ

İstanbul'da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'ndaki mücadeleyi İlker Meral yönetti. Meral'in yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Murat Ergin Gözütok yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Reşit Akçay İlker Meral Kasımpaşa Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title