Haberler

Kasımpaşa, teknik direktör Mehmet Altıparmak ile anlaştı

Güncelleme:
Abone Ol

Son olarak TFF 1. Lig ekiplerinden Hatayspor'u çalıştıran ve takımının tarihinde ilk kez Süper Lig'de oynamasını sağlayan Mehmet Altıparmak'ın yeni takımı belli oldu. Tecrübeli antrenör, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile anlaştı.

Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü belli oldu.

Fuat Çapa ile yollarını ayıran Kasımpaşa, Hatayspor'u Süper Lig'e çıkaran teknik direktör Mehmet Altıparmak ile anlaşmaya vardı.

YOLUNA SÜPER LİG'DE DEVAM EDECEK

Hatayspor'un sürpriz bir şekilde görevine son verdiği Mehmet Altıparmak, yeni sezonda Kasımpaşa ile Süper Lig'de yoluna devam edecek.

51 yaşındaki teknik adam daha önce Akhisarspor, Gaziantep FK, Erzurumspor, Elazığspor, Gümüşhanespor, Denizlispor, Alanyaspor, Kartalspor, Yeni Malatyaspor, Altay, Konya Şekerspor, Tarsus ve Kocaelispor takımlarını da çalıştırmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Altıparmak Hatayspor Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Özkan togay:

Bir bildikleri vardır diyorum hayırlı olsun başarılar dilerim

Yanıtla14
Özkan togay:

Yönetim son zamanlarda iyi işler transferler yaptı hoca konusunda bir bildikleri vardır diyorum hayırlı olsun başarılar diliyorum

Yanıtla14
Paşalı:

Bizim mezarlığımız bile Kulaksızda senin amacın ne ciner.Bizi çıldırtmakmı istiyorsun

Yanıtla21
Co:

Okuma yazmayı öğren öyle gel yorum yap

00
T.Ciner:

Amacım kasımpaşayı küme düşürmek

Yanıtla21
sütçü:

ak, kara şimdi belli olur

Yanıtla02
Hayri:

Teknik direktör takım tutmaz.futbolcu takım tutmaz.taraftar takım tutar öbürleri para basar.hocanında futbolcununda derdi çok para.artık bende takım tutmuyorum.

Yanıtla11
UNI FB:

BAŞARILAR YÜREKTEN

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title