Haberler

Kayserili Sporcu Mustafa Korkut, Kickboks Dünya Kupası'nda Türkiye'yi Temsil Edecek

Güncelleme:
Abone Ol

Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulübü sporcusu Mustafa Korkut, Macaristan'da düzenlenecek olan Kickboks Dünya Kupası'nda Kayseri ve Türkiye'yi temsil edecek. Korkut, öğrencisi olduğu şampiyon sporcu ve antrenör Hayriye Türksoy Hançer'in desteğiyle iyi bir hazırlık dönemi geçirdi ve derece yaparak ülkeye dönmek istiyor.

Kayseri sporcularından Mustafa Korkut, Macaristan'da yapılacak olan Kickboks Dünya Kupası'nda Kayseri'yi ve Türkiye'yi temsil edecek.

Kickboks Dünya Kupası müsabakları, 15-18 Haziran'da Budapeşte'de yapılacak. Şampiyonada Kayseri sporcularından Mustafa Korkut'ta yer alacak. Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulübü sporcusu ve şampiyon sporcu ve antrenör Hayriye Türksoy Hançer'in öğrencilerinden olan Mustafa Korkut, geride kalan yıllarda yapılan Kickboks seçmelerinden en yüksek puanı aldı. Korkut, puan sıralAmasında yükselmesinin ardından ise Kickboks Dünya Kupası'nda yarışmaya hak kazanmıştı. Genç Sporcu Korkut, Kickboks Dünya Kupası'nda mücadele etmek için Macaristan'a gitti.

İyi bir hazırlık dönemi geçiren Mustafa Korkut, Dünya Kupası'ndan derece alarak ülkeye dönmek istiyor. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Korkut Macaristan Türkiye Kayseri Korkut Dünya Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title