Haberler

"Adanaspor Karşısında Haklı Bir Galibiyet Aldık"

Güncelleme:
Abone Ol

Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme, PTT 1. Ligde 3-1 kazandıkları Adanaspor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maçın ardından- Kayserispor Teknik Sorumlusu Seçme: "Haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum"- Adanaspor Yardımcı Antrenörü Çapar: "Şansız penaltı ardından da şahsi bir hatayla maçı kaybettik" Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme, PTT 1. Lig'de 3-1 kazandıkları Adanaspor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.Seçme, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmanın 38. dakikasında tansiyona bağlı olarak rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş'e geçmiş olsun dileğinde bulundu.Zirve yolunda aldıkları 3 puanın önemli olduğunu vurgulayarak, galibiyeti taraftara armağan eden Seçme, "Hafta boyunca iyi hazırlandık. Haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum, liderlik Kayseri'ye hayırlı olsun inşallah. Sezon sonuna kadar bu liderliğimizi devam ettirip özlediğimiz Spor Toto Süper Lig'e kavuşuruz" diye konuştu.Kulüp genel menajeri Süleyman Hurma'nın bir mesajını iletmek istediğini dile getiren Seçme, Hurma'nın kendisine "Kayserispor'u Spor Toto Süper Lig'e çıkarmak için çalışacağım. Bu uğurda Cumhurbaşkanı, Başbakan, vali, belediye başkanı ve şehrin ileri gelenleriyle görüşmeler yapacağım. Kayserispor'u Spor Toto Süper Lig'e çıkarmak için gerekirse açlık grevi yaparım. Bu takımı yalnız bırakmam" dediğini aktardı.- Adanaspor cephesiAdanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş'in rahatsızlanarak hastaneye kaldırılması nedeniyle basın toplantısına yardımcı antrenörü Cevdet Çapar katıldı.Kayserispor'un iyi bir takım olduğunu vurgulayan Çapar, şunları kaydetti: "İyi bir rakiple oynadık. Buraya puan için gelmiştik ama puan alamadık. Şansız penaltı ardından da şahsi bir hatayla maçı kaybettik. Bu maçı unutacağız. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. İlk yarının bitimine 3 hafta kala yine zorlu rakiplerle oynayacağız. Elimizden geldiği kadar bu maçlardan puan almaya çalışacağız. Adanaspor en kısa zamanda düzlüğü çıkacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın."Öte yandan hastaneye kaldırılan Levent Eriş'in durumunun iyi olduğu öğrenildi. -

Kaynak: AA / Spor

Cevdet Çapar Kayserispor Adanaspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title