Haberler

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'dan hakeme olay sözler: Delikanlılarsa çıkacaklar

Güncelleme:
Abone Ol

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş'a 3-0 yenilen Kayserispor'un Başkanı Ali Çamlı, hakem Atilla Karaoğlan'ın bir sonraki maçlarına verilmemesini talep etti. Hakem kararlarını eleştirerek federasyona çağrıda bulunan Çamlı, "Sevinsinler. Çok mutlu olsunlar. Ama hakeme rağmen Kayserispor'a kimse bir şey yapamayacak. Burası çok büyük camia. Hiçbiri bir şey yapamayacak. Yüreği yiyen varsa çıksın. Delikanlı gibi konuşalım. Hakem, federasyon hiç, hepsi hikaye. Delikanlılarsa çıkacaklar" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında konuk ettiği Beşiktaş'a 3-0 yenilen Kayserispor'da Başkan Ali Çamlı, maçı yöneten Atilla Karaoğlan'ın bundan sonra oynayacakları maça verilmemesini istedi.

HAKEM GÖREVİNİ GÜZEL YAPTI

Çamlı, maçın ardından stat çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ı galibiyetinden dolayı tebrik etti. Hakem hakkında değerlendirmede bulunan Çamlı, "Hakemi de tebrik ediyorum. Görevini güzel yaptı. Gerçekten tebrik ediyorum. Federasyona ve MHK'ye buradan çağrıda bulunmak istiyorum. Bu hakemi bizim maçlara verirlerse o zaman daha değişik konuşurum." dedi.

"DELİKANLIYSA KONUŞACAKLAR"

Çamlı, "Lütfen vermesinler. Yani bu hakem geçen sene iki Galatasaraylı çarpışıyor faul veriyor. Dönüyor, o top bize gol oluyor. Maçı kaybediyoruz. Sivas maçında VAR hakemi nizami golü, ofsayt diye iptal ediyor. Tebrik ediyorum. Atilla Karaoğlan'a ben amatör ligde maç yönettirmem. Türk futbolunu eğer mahvetmek istemiyorlarsa bu hakemlere dikkat etsinler. Tabii, Fener yendi, Galatasaray puan kaybetti, Beşiktaş'ın 3 puan alması lazım. Aldı, Beşiktaş'ı tebrik ediyorum."

"İlk yarı oynadığımız futbol herhalde hakemi korkuttu ki görevini güzel yaptı. Tebrik ediyorum." diyen Çamlı, "Sevinsinler. Çok mutlu olsunlar. Ama hakeme rağmen Kayserispor'a kimse bir şey yapamayacak. Burası çok büyük camia. Hiçbiri bir şey yapamayacak. Yüreği yiyen varsa çıksın. Delikanlı gibi konuşalım. Hakem, federasyon hiç, hepsi hikaye. Delikanlılarsa çıkacaklar. Bu hakemlerle ilgili konuşacaklar. O penaltıyı yorumlayacaklar. Vermediğini yorumlayacaklar. Sonra konuşacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Trendyol Süper Lig Atilla Karaoğlan Kayserispor Ali Çamlı Beşiktaş Politika Sözler Futbol Spor Futbol Politika Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (39)

Erkan Dag:

bu yıl hakemler Beşiktaş i koruyor açık net

Yanıtla19153
Şerafettin Berk:

2 penaltısı yendi birinde attamaha kırmızı verilmesi gerekti bu nasıl koruma ?

27
Only Gun:

Gatasarayli olduğun nerden belli :))

32
Sinan Kaya:

Şerefli ol penaltısı verilmeyen Beşiktaş var azcık şerefli olun

14
Fuat Gençoğlu:

Boş yapma maçı izle öyle saçmala ergen

13
TeSKiN:

maçı izleyip mi konuşuyorsun haberi okuyarak mı konuşuyorsun belli değil ama çok boş konuşuyorsun

13
ferhat yörük:

Penaltı değildi ki zaten. Bi önceki pozisyonda imbolileye yapılan net penaltı var dönüp veremediler. Konuşuyorsun kendi kendine

Yanıtla20155
Fatih :

milleti aptal yerine koymuş resmen. yaw hakem senin neyini vermedi??

Yanıtla18139
Yasar Unal:

Önceki federasyonun açık destekçisi ve koruma altına aldığı bir takım olunca bu söylemler normal.

11
Şerafettin Berk:

2 penaltısı yenilen Beşiktaş attamahın kırmızı görmesi gerekirken sen çıkıp konuşuyorsun takımın ne oynadıda bu açıklamayı yaptın acaba ? Suçu kendinizden atında kime atarsanız atın modunda bu yöneticilerin hepsi

Yanıtla14121
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title