Haberler

Kayserispor, Milli Arada 4 Gün İzin Yapacak

Güncelleme:
Abone Ol

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, milli arada 4 gün izin yaparak enerjilerini tazeleyecek. Perşembe günü tekrar idmanlara başlayacak olan sarı-kırmızılılar, milli aradan sonra evinde Gaziantep FK ile mücadele edecek.

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, milli arada 4 gün izin yapacak. Sarı-kırmızılılar, Perşembe günü tekrar idmanlara başlayacak.

Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Başakşehir FK ile karşılaşan ve 1-1'lik netice sonrası 1 puanı hanesine yazdıran Kayserispor, milli araya moralli girdi. A Milli takımın oynayacağı maçlardan ötürü lige verilen arada 4 gün izin yapacak olan sarı-kırmızılılar, Perşembe günü idmanlara başlayacak.

Süper Lig'de geride kalan 8 haftada 7 müsabakaya çıkan ve 4 beraberlik 3 yenilgi alan Kayserispor, 4 puanla 17. sırada bulunuyor. Kayserispor, milli ara sonrasında sahasında Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep FK Milli Takım Kayserispor Gaziantep kayseri Futbol Yaşam Spor Milli Takım Futbol Yaşam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title