Haberler

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, istifa etti

Güncelleme:
Abone Ol

Kayserispor'da teknik direktör Burak Yılmaz, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş'a sahasında 3-0 kaybettikleri maçın ardından istifa etti. Sarı-kırmızılı takımın bu sezon ligde galibiyet bulunmuyor.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş'a sahasında 3-0 mağlup olan Kayserispor'da teknik direktör Burak Yılmaz, karşılaşmanın ardından istifa etti.

"BIRAKMA KARARI ALDIM"

Genç çalıştırıcı, yaptığı açıklamada, "Her şeyi yaptık, bir tek bırakma kararı kaldı. Bugün bırakma kararı aldım. Bir kan değişikliği lazımdı. Bu değişikliğin şehre iyi geleceğini düşündüğüm için gidiyorum. Transfer cezası var diye bırakma kararı almıyorum. Kayserispor'a bir kan değişikliği gerekli olduğu için bu kararı aldım" ifadelerini kullandı.

KAYSERİSPOR KARİYERİ

Sarı-kırmızılı ekibin başında 21 maça çıkan Burak Yılmaz, Bu karşılaşmalarda 3 galibiyet, 10 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Kaysersipor, bu sezon Süper Lig'de henüz galibiyet alamadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Burak Yılmaz Burak Yılmaz Kayserispor Kayserispor Beşiktaş Beşiktaş Futbol Spor Süper Lig Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

MASUMANE3438:

senin suçun yok kaptan bu takımdan bı halt olmaz

Yanıtla2566
alinecati unlu:

Adam bjk maçında maçı bıraktı zaten

11
Hasan YILDIZ:

Senden hoca olmazdı , olmadı da

Yanıtla969
isa yatar:

E heralde yani bu başarısızlıkla durması olmaz.

Yanıtla853
Emre Büyükay:

Kötü bir antrenör olduğunu düşünmüyorum. Sadece yanlış yerlerden başladı. Arda gibi bir kaç sezon altlarda pişmesi gerekiyor.

Yanıtla1642
Barış O. B.:

Cirkeflikle hoca olunsaydı madalya alırdı. Sıfır yetenek

Yanıtla1046
Cabbar aga:

Geç bile kaldı

Yanıtla633
I Bor :

iyi, gitti takım ve sevenleri kurtuldu, inşallah yerine daha iyi birisi gelir.

Yanıtla819
Kartal Q7:

Adam mısın Burak ?

Yanıtla1116
Ali Teke:

Burak Yılmaz senden hoca olmaz Git Çanakkale kahvehane işlet

Yanıtla619
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title