Haberler

Kazakistan Maçının 11'i Belli Oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, yarın akşam oynanacak Kazakistan maçında sahaya çıkacak ilk 11'i açıkladı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, yarın akşam oynanacak Kazakistan maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

TERİM, İLK 11'İ AÇIKLADI

Sözlerine "Hiç sakatımız yok." diye başlayan Fatih Terim, "Bu sabah itibariyle herkes iyi, herkes hazır. 11'imiz hazır durumda. Volkan, Caner, Gökhan, Semih, Serdar Aziz, Ozan, Selçuk, Olcay, Volkan Şen, Arda ve Burak'la sahaya çıkacağız." dedi.

"BURANIN HAVASINI BOZMAK İSTEMEM"

Terim, "Sadece halkımızın değil hepimizin beklentileri altında başlangıç yaptık. Bunu ifade de ettik zaten. Nasıl gizli hiçbir şey kalmıyorsa cevapsız da hiçbir şey kalmaz. Söylemek isteyip de söyleyemediğim şeyler olabilir. Buranın havasını bozmasını istemem. Bizim çok daha önemli işlerimiz var. Bunlardan biri Kazakistan maçı. Ben Allah'a şükür iyiyim ama cevapsız hiçbir şey kalmayacak." diye konuştu.

"KENDİMİZİ KANDIRSAK DAHA MI İYİ OLURDU ?"

Aldıkları sonuçların hoş olmadığını belirten Terim, "Aldığımız sonuçlar bizim de hoşumuza gitmiyor. Yarın iyi ve istenilen bir oyunla 3 puan alacağımıza inanıyorum. Mesele federasyona bağırmak değil. Kimin canı yanarsa başkasının canını yakmaya çalışıyor. Buna son vermemiz lazım. Size teşekkür ediyorum. Dersinize çalışmışsınız. İlk sorudan son soruya kadar bütün sorular doğru tespitler içeriyordu.Tek başına kimse suçlu değildir. Çözümü hep birlikte üreteceğiz. Bu federasyon hepimizin. Yarın benim yerime başkası, şimdiki oyuncuların yerine başkası olacak. Her başarısızlıkta arayacağımız suçlular biz bir şey kazandırmıyor. Brezilya ile berabere kalsak, kendimizi kandırsak daha mı iyi olurdu? Ne kimse bizden daha zeki ne de kimse bizden daha cesur. Bu algıyı değiştirmek için geldik, değiştireceğiz de. Ben buraya şikayet etmeye, bahane üretmeye gelmedim. Çözüm için geldim. Başımızı öne eğmenin gereği yok. Kimse utanacak bir şey yapmadı. Sadece hazırlık maçında mağlup olduk. Başımızı kaldırmalıyız." ifadelerini kullandı.

"DEVŞİRME OYUNCU İSTERİM AMA KURALLARIMIZ BUNA ENGEL"

Devşirme oyuncu konusuna değinen tecrübeli teknik adam, "Dün gece Almanya'yı seyrediyorum, 5-6 olan devşirme oyuncu sayısı 8-9'a çıkmış. Devşirme oyuncu takıma almak sorun olmamalı. Şu anda kurallar nedeniyle alabileceğimiz oyuncu yok. Devşirme oyuncuya kanunlarımız uymuyor. FIFA'nın da kuralları var. Zor oluyor ama global dünyada bu çok tuhaf bir şey değil" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Volkan Caner Fatih Terim Kazakistan Türkiye Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (33)

mirzaMobil-ANDROID:

töreyi ve oğuzhanı biçmişsin..iş yapmışsın güya Terim..

Yanıtla219
hemsehrimobilWeb@haberler.com:

Alper potuk kimin tavuguna kis dedi kadroya cagrilmiyor......

Yanıtla813
ÖMER:

Selçuk tercihi çok yanlış. Sıfır formda. Mehmet Ekici Alper Potuk Gökhan Töre Kadroya bile alınmayan Hakan Çalhanoglu. Bunlar da türk bunlarda futbolcu. Biri bu oyuncuların formda olduklarını hatırlatsın.

Yanıtla317
simovic:

OYLE AGZINI BURNUNU YAMULTARAK OLMAZ BU ISLER TERIM BEY TAKIMI SAHADA SICIRTTIRACAN GENE HARAM OLSUN ALDIGIN MILYONLAR HAKETMIYORSUN DEFOL GIT OTUR EVINDE.

Yanıtla710
mert mertkan:

sen defol git futbol fukarası. yazık be. . terbiyesiz herif. adam ol adam.

31
simovic:

goruruz kazagi nasil giydiricekler senmi mertkansin benmi galip gelmesse terim efendiyle sen defolacaksin ben uzulecem

00
zuha:

bide kazaktan yiyin bağim :)

Yanıtla017
ElnurmobilWeb@haberler.com:

oyunçularda ruh yok terimin suçu yok.

Yanıtla59
REMUS:

BUNLARDAN BIR CACIK OLMAZ

Yanıtla113
Sedat kılıç:

serdar aziz, Ozan, Volkan Şen. . . Gülmemek için zor tutuyorum. Töre gibi yıldız biri yok kadroda. Neyin kafasını yaşıyorsun Fatih Hoca. . .

Yanıtla113
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title