Haberler

Kazım: İlk Defa Maaşımı Zamanında Alıyorum

Güncelleme:
Abone Ol

Hollanda'da ikinci baharını yaşayan Kazım Kazım, Feyenoord'da maaşını zamanında aldığını söyleyerek Fenerbahçe ve Galatasaray'a göndermede bulundu.

Hollanda Ligi Eredivisie'de Feyenoord formasıyla kendini yeniden bulan Kazım Kazım, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi kızdıracak açıklamalar yaptı.

"İLK DEFA MAAŞIMI ZAMANINDA ALIYORUM"

Kazım, kariyerinde ilk kez maaşını zamanında aldığı bir kulüpte oynadığını söyledi. Bu sezon ligde 7 kez rakip ağları sarsan Kazım, "Burada kendimi iyi hissediyorum. Ailemle birlikte ilk kez bir yerde mutluyum. Tabi bunun bir sebebi de belki sekiz yıldır ilk defa bir kulübün maaşımı zamanında yatırıyor olmasıdır. Burada herşey oturmuş. Bu yüzden ben de başka şeylerle ilgilenmek yerine sadece işime odaklanabiliyorum" ifadesini kullandı.

"KAZIM BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Feyenoord kaptanı Jordy Clasie de Kazım'dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Yıldız futbolcu, "Ona güvendiğinizde elinden geleni yaptığını ve gollerini attığını görüyorsunuz. İyi çalışıyor ve arkadaşlarına yardımcı oluyor. Kazım bizim için çok önemli" ifadesini kullandı.

FENER, GALATASARAY VE BURSA'DA OYNAMIŞTI

Kazım Türkiye'de önce Fenerbahçe daha sonra ise Galatasaray formalarını giymiş, Bursaspor'da kısa kariyerinin ardından kiralık olarak Feyenoord'a gitmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Colin Kazım Fenerbahçe Feyenoord Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

KanunMobil-ANDROID:

En fazla €200.000, ondandır

Yanıtla117
halis keleş:

mademki o kadar formda neden milli takımda yok

Yanıtla018
TÜRKMobil-ANDROID:

burada aldiğin parayi nerede aliyorsun da konusuyorsun senin orada aldigin paraya ptt 2 ligde aliyorlar .kendini futbolcu zanneden sunepe.

Yanıtla213
LvntmobilWeb@haberler.com:

Maas olayinda hakli Avrupada savas harici maas ödemeleri aksamaz

Yanıtla05
KADIKÖYLÜ:

Milli takıma kadar yükselmiş yetenekli bir futbolcuydu kendi kendini yaktı. Eski türk filmlerinde parayı bulan futbolcu şaşırıyorya Onlar gibi davrandı ve Ülkemizden gitti. Sanırım yaşı itibari ile artık uslanıp akıllandı ve Futboluna döndü.

Yanıtla01
aykut yıdırım:

Hollanda kulupleri kimseye hakketiğinden fazlasını vermez. Bu yüzden bizim klupler borç batağındayken onların durumları krize rağmen iyi. . .

Yanıtla01
asutay12:

colle kazım

Yanıtla00
fenerli Mobil-ANDROID:

adam hakli hoslanmadigimiz bisey duyduk mu saldirmaya basliyoruz hemen parasini zamaninda versinler bankadan faiz gelsindie uzatiyolar sureyi adamlar oynamaz tabi turkiyede

Yanıtla00
ahmet coş:

feyenord da ne kadar alıyor Türkiye de ne kadar alıyordu? bunu sorgulamak lazım.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title