Haberler

    Kemal Bulut, Oğlunu Böyle Anlatmış...

    Abone Ol

    Ankara'da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden Kemal Bulut'un Galatasaray'da forma giyen oğlu Umut Bulut hakkında 3 yıl önce verdiği bir röportaj herkesi duygulandırdı.

    Ankara'da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden Kemal Bulut'un Galatasaray'da forma giyen oğlu Umut Bulut hakkında 3 yıl önce verdiği bir röportaj herkesi duygulandırdı. Tolga Turgut'un sorularını yanıtlayan Kemal Bulut, oğlunun futbolculuk serüvenini anlatmış.

    İşte Kemal Bulut'un 3 yıl önce yaptığı o açıklamalar;

    "Ben Galatasaray'da oynayan Umut Bulut'un babasıyım. Umut, 12-13 yaşından beri gitti geldi, azmetti. O yaşlardan sonra 3. ligde 5-6 sene oynadı. Sonra A takıma oradan da Genç Milli Takım'a seçildi. Akşamları eve geldiğinde yol parasını falan hazırlardık. Bu sahalarda çok top oynadı. O yüzden ben bir çok zaman hala gelip burada top oynayan çocukları seyrediyorum. Bu teknik istiyor, fizik istiyor. Umut, gereken her şeyi yaptı ve en sonunda mükafatını aldı."

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title