Haberler

Kemer'de Plaj Voleybolu Turnuvası

Abone Ol

Kemer Belediyesi Tarafından Organize Edilen Kemer Karnavalı Etkinlikleri İçerisinde Yer Alan Plaj Voleybolu Turnuvası Başladı.

Kemer Belediyesi tarafından organize edilen Kemer Karnavalı etkinlikleri içerisinde yer alan Plaj Voleybolu turnuvası başladı.

Kemer sahilinde 1 nolu plajda yer alan voleybol sahasında Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker tarafından verilen start ile başlayan turnuva yarın sona erecek. Yaklaşık 10 yıldan bu yana çeşitli zamanlarda gerçekleştirilen Plaj Voleybol Turnuvası'nın bu yıl 24.'sü gerçekleştiriliyor. Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, "Karnaval programımız içerisinde yer alan voleybol turnuvamız hayırlı olsun. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunuyor. Bu nedenle sporun yaşamımızda büyük önemi var. Bu bakımdan takımların kıyasıya mücadelesinin yanı sıra burada onların spora adına yapacakları katkı çok daha önemli. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

Öte yandan, karşılaşmalara sahilde yer alan çok sayıda tatilci de seyirci olarak katılıyor. Şampiyona sonucunda ilk üçe girenler ödüllendirilecek. Buna göre ilk üçe girenler kupalarını alacak ve birinci olan ekip bin YTL, ikinci olan ekip 750 YTL ve üçüncü olan ekip de 500 YTL ödül alacak.

(KK-SÇ-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title