Haberler

Kerem Aktürkoğlu'ndan canlı yayında Fenerbahçelileri kızdıracak sözler

Güncelleme:
Abone Ol

Benfica forması giyen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, açtığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Galatasaray'ın durumu ve Icardi ile Barış Alper hakkındaki iddialarla ilgili konuşan Kerem, Fenerbahçe için ise çarpıcı ifadeler kullandı. 25 yaşındaki futbolcu, "Bu sorunun artık sorulmaması lazım. Fenerbahçeli yakın arkadaşlarım var ama ben Galatasaraylıyım. Bizimkisi doğru yol. Onlar yanlış yolda ama belki bir gün farkına varırlar (gülerek)" dedi.

Benfica'ya transfer olan milli oyuncu Kerem Aktürkoğlu, bir platformda açtığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"GALATASARAY'DA DÜŞÜŞ YOK"

Di Maria ile aran nasıl sorusuna, "Benim Arjantinliler ile aram genelde iyi oluyor. Seviyorum Arjantinliler'i. Takımdaki herkesle aram iyi" şeklinde cevap veren Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray hakkında da "Ben de sizler gibi Galatasaray taraftarıyım. Tabii ki üzülüyorum ama futbolda inişler ve çıkışlar oluyor. Buna biraz anlayış göstermeliyiz. Oradaki insanların üzülmesi daha normal. Takıma destek olmak gerekiyor. Galatasaray her zaman bu süreçleri atlatabilen çok güçlü bir takımdır. İki maç berabere kalınmış. Düşüşlük bir durum da yok şu anda Galatasaray'da" ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu'ndan canlı yayında Fenerbahçelileri kızdıracak sözler

HARRY POTTER SEVİNCİ

Sakatlık sorularına "Sakatlığım ciddi değil. Koruma amaçlı oyundan çıktım" cevabını veren Kerem, Harry Potter sevinci hakkında şunları söyledi;

"Tesislerde 'Harry de buradaymış' dediler, Fatih Hoca da 'bir sihrini göremedik' dedi. Ertesi hafta da gözlükle bir fotoğraf paylaşmıştım. Ondan sonra bu sevinci kullanmaya başladım."

Kerem Aktürkoğlu'ndan canlı yayında Fenerbahçelileri kızdıracak sözler

ICARDI VE BARIŞ ALPER CEVABI

Icardi ve Barış Alper ile olan arkadaşlığı hakkında çıkan dedikodulara cevap veren Kerem Aktürkoğlu, "Mauro Icardi ile bizim aramızda bir şey yok. Ben onu o da beni seviyor. Galatasaray'daki takım arkadaşlarımla sürekli konuşuyoruz. Barış Alper ile küs değiliz. Konuşuyoruz. Hayatın akışı, her zaman herkesle çok çok samimi olup güzel şeyler paylaşmayabilirsin hayatta. Barış çok çok iyi bir oyuncu" açıklamasını yaptı.

Kerem Aktürkoğlu'ndan canlı yayında Fenerbahçelileri kızdıracak sözler

"TÜRK FUTBOLCULARA DESTEK OLUN"

Türk futbolcular hakkındakonuşan milli yıldız, "Türk oyunculara biraz daha destek olun. İnanın en fazla Türk oyuncular istiyor, en fazla onlar bu kulübü sahipleniyor. Yunus, Abdülkerim, Berkan... ne varsa onlarda var. Kötü günde destek vermek büyüklüktür. Tabii ki biz de üzülüyoruz" dedi.

Kerem Aktürkoğlu'ndan canlı yayında Fenerbahçelileri kızdıracak sözler

FENERBAHÇE SÖZLERİ

Hangi takımı tuttuğu da sorulan Kerem, "Bu sorunun artık sorulmaması lazım. Fenerbahçeli yakın arkadaşlarım var ama ben Galatasaraylıyım. Bizimkisi doğru yol. Onlar yanlış yolda ama belki bir gün farkına varırlar (gülerek)" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kerem Aktürkoğlu Kerem Aktürkoğlu Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Benfica Benfica Sözler Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

Köksal Çelik:

Benfica ya gittiği halde kuşlara saplamaya devam ediyor reiz

Yanıtla7157
yüksel akkoyun:

Ali Koç'a yakın arkadaşları vasıtasıyla haber yollayıp, FENERBAHÇE'YE gelmek istedin. Ali Koç seni almadı. sen o kadar yanlışsın ki, DOĞRU'YU BULDUN. gelmek istedin. DOĞRU seni kabul etmedi. s...lmisten beter oldun. acın büyük. ne kadar zavallısın. gülüyoruz sana.

Yanıtla8734
tarık usta:

biz fransız değiliz Türküz

Yanıtla3561
Melike Taştan:

Tarık usta sen rum olmayasın sakın? (gülerek)

Yanıtla3731
Serhat Arik:

Pensilvanya bize ters istikamet. Biz ülkemizde mutluyuz. (Gülerek)

Yanıtla2829
Durans:

Yoo hiç kızdırmadı.aksine beni eglendirdi. Demek ki Fenerbahcenin büyüklüğünü burada ikrar etmiş oldu. Durduk yere lafı fenere getirme ihtiyacı duymussa bu fenerbahcenin büyüklüğünden

Yanıtla1814
tolgn:

sen kimsinki hayırdır? velet film izlemiş eline çubuk almış kendini harry potter sanıyor. tam yemiş harbiden. gercek hayatta 2 saniye bile duramazsın. okadar zayıfsınki neeedeyse futbolu bırakacaktın, bence bırak, evde otur, eline çubuk al uç... (kahkahalar atarak)

Yanıtla209
Sabri:

inşallah bu dilin sana bela getirmez Serhat Akın örneği eline beline diline hakim olacan demişler

Yanıtla208
tolgn:

ha bence milli arada buna soyunma odasında fransız muhamalesi yapılsın. fransızcası gayet iyimiş. merci boklu

Yanıtla138
Selim AYDOĞAN:

Biz adamız sen oe dı

Yanıtla54
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title