Haberler

Kerem Aktürkoğlu'ndan Mert Hakan'a olay gönderme

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'a gönderme yaptı. Geçen sezon Rams Park'ta oynanan maçtan önce Mert Hakan Yandaş ile tartışan Aktürkoğlu, dünkü maçın ardından Yunus Akgün'ün paylaşımına "Kulübeden izlesin" şeklinde bir cevap verdi.

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray'ı ağırlayan Fenerbahçe sahadan 3-1'lik yenilgiyle ayrıldı. Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, derbi sonrası Mert Hakan Yandaş'a gönderme yaptı.

KEREM'DEN BOMBA GÖNDERME

Aktürkoğlu, derbi sonrası Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'a gönderme yaptı. Geçen sezon Rams Park'ta oynanan maçtan önce Mert Hakan Yandaş ile tartışan Kerem Aktürkoğlu, maç sonunda Yunus Akgün'ün paylaşımına bomba bir yanıt verdi.

"KULÜBEDEN İZLESİN"

3-1'lik maçın ardından paylaşım yapan ve, "Burada kalmıştık" notunu düşen Yunus Akgün'e Kerem Aktürkoğlu'ndan, "Kulübeden izlesin" cevabı geldi. O yanıt maça yedek başlayan Mert Hakan'a gönderme olarak yorumlandı.

Kerem Aktürkoğlu'ndan Mert Hakan'a olay gönderme

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Mert Hakan Yandaş Mert Hakan Yandaş Kerem Aktürkoğlu Kerem Aktürkoğlu Galatasaray Yunus Akgün Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Benfica Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Barış O. B.:

Helal Kerem. Fenerliyim ama cuk diye koymuşsun ayağına taş değmesin

Yanıtla9147
MGk:

Volkan Demirel falan harbiden topçuydu hadi onlar yapıyordu sen kimsin Mert Hakan kimsin de şu şovları kendine hak görüyorsun..

Yanıtla162
Şahin Aksoy:

neyse kerem abi biz işimize bakacağız

Yanıtla259
Ser_hat:

İzledi zaten

Yanıtla117
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title