Haberler

Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü, Portekiz'de "Helal et" bulamıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Portekiz'in Benfica takımında oynayan A Milli Futbol Takımı'nın yıldızlarından Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün "Helal et" sohbeti dikkat çekti. Yıldız futbolcularımızın, Portekiz'de helal kesim et bulmanın zor olduğundan bahsettiği video kısa sürede binlerce etkileşim aldı.

Portekiz temsilcisi Benfica, A Milli Futbol Takımımızın yıldız isimlerinden Orkun Kökçü'yü transfer etmesinin ardından son olarak Kerem Aktürkoğlu'nu da kadrosuna kattı.

"HELAL ET" MUHABBETİ DİKKAT ÇEKTİ

İki yıldızımızın da yüksek performansları sonrası ilgi giderek artarken, Benfica Kulübü iki Türk futbolcu için özel içerik üretti. Yayınlanan videoda iki oyuncumuz arasındaki "Helal et" muhabbeti dikkat çekti. Kerem Orkun'a, "Burada restoranlar var mı yoksa hepsi Lisbon tarafında mı?" diye sordu.

"BURADA BULMAK ZOR"

Orkun ise, "Lisbon tarafında daha iyi restoranlar var. Burada pek çok açıkçası bizim oturduğumuz mahallede bir tane var. Ama genellikle ben buradan eve yemek götürüyorum. Ya da annem olsun babam olsun geldiklerinde yemek yapıyorlar." yanıtını verdi. Daha sonra Orkun, Portekiz'de helal kesim et bulmanın zor olduğunu aktardı. Orkun, "Bir de etler de biraz sıkıntılı, helal et bulmak biraz oluyor" ifadelerini kullandı.

"İSTANBUL'DAN FALAN GETİRTECEĞİZ"

Kerem ise Orkun'a, "Dün konuştum bir yerle böyle burada gerçekten zor helal et bulmak. Bizim kendi kültürümüze ve dinimize göre. Artık İstanbul'dan falan kendimiz getirteceğiz" yanıtını verdi.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

A Milli Futbol Takımı Kerem Aktürkoğlu Kerem Aktürkoğlu Orkun Kökçü Orkun Kökçü Portekiz Portekiz Benfica Benfica Yaşam Spor Yaşam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

Mert Kalyoncu:

Derdinizi seveyim. Top oynayarak dolar milyoneri olmuşsunuz. Biz etin hiçbir türlüsünü temin edemiyoruz pahalılık yüzünden.

Yanıtla11538
Babayaro:

Allah sizden razı olsun

Yanıtla13106
A Alkan:

Neyle uğraşıyoruz kullandıkları parfüm helalmi

Yanıtla6421
Muhammet Aygün:

Biri bizimkilere yabancıların kestiği sığır koyun keçi etinin yiyilebileceğini söylesin. Dinen uygun.

Yanıtla4711
M C:

Arkadas hocalar müftüler fetva veriyor! hiristiyanin budistin kestigi et yenilir diye! besmele sadece kurban keserken cekilir diyorlar!! helal et diye bir kesin türü yok diyorlar.

Yanıtla4012
Firat Tas:

Portekiz de koyun keçi inek yok muymuş

Yanıtla2811
Köfteci Jardel:

Lüks ve şatafat içinde yaşıyorsunuz. Vatandaş et bulamıyor et.

Yanıtla216
MEHMET EMİN BİRGÜL:

yani derdiniz bu mu al bi kurbanlık kes koy dolaba . sanki baba evde hep pirzola biftek yiyorlardı.

Yanıtla57
Fırat Soydan:

Ne dert ne dert

Yanıtla52
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title