Haberler

Keşan Gençlik Eskişehir’i Geçemedi

Abone Ol

Keşan Gençlik-Anadolu Üniversitesi : 1-3

Türkiye Erkekler 2.Voleybol Ligi'nde mücadele eden Keşan Gençlik ve Spor Kulübü ligin ikinci haftasında kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Eskişehir Anadolu Üniversitesi'ne 3-1 yenilerek haftayı puansız kapadı.

Başhakemliğini Barış Karakoyun, Başhakem Yardımcılığını Abdurrahman Gökçe,Skor Hakemliğini Serkan Yavuz,Yazı Hakemliğimi Hülya Koç,Çizgi hakemliklerini Güray Ece, Gökhan Kayardı, Gülay ÖzdemirCengiz Yıldırım'ın yaptığı karşılaşmaya Keşan Gençlik; Hakan,Göktuğ,Çağrı,Enis,Anıl, Burak ve libero Bekir tertibiileçıkarken Eskişehir Anadolu Üniversitesi; Celil, Metin, Kaan, Bekir,Erhan,Serkan ve Libero Veli tertibi ile çıktı.

Karşılaşmayı Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan,Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz,Keşan İlçe Emniyet Müdürü Harun Çil, Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Koçak, Keşanspor Kulübü BaşkanımKubilay Alkan,Anafartalarspor Kulübü Başkanı Serdar Dinçer, Keşan kent Konseyi Başkanı ve Mustafa Kemal PaşaMahalle Muhtarı Bayram Ali Kalfalar ile Yenimescit Mahalle Muhtarı Fikret Kantar ve 300'e yakın sporsever izldedi.

Karşılaşma öncesi Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Koçak, kulübe katkılarından dolayı Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'a plaket ve Mehmet Özcan'ın isminin yazılı olduğu 22 numaralı Keşan Gençlik forması ve ART Televizyonundan Mehmet Kısmet'e Türk Voleyboluna sağladığı katkılardan dolayı plaket hediye etti.

Karşılaşmanın çekişmlei geçen ilk setini Keşan gençlik 25-21 kazanarak 1-0 öne geçti.

İkinci seti 25-21 üçüncü seti,28-26 ve dördüncü seti 25-22kazanan Eskişehir Anadolu Üniversitei maçtan 3-1galibiyetle ayrılarakpuanının 6'ya çıkarırken Keşan Gençlik ve Spor Kulübü ise3 puanda kaldı.

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü 14 Kasım 2010Pazar günü deplasmanda İstanbul Es Spor ile karşılşacak.

Kaynak: Bültenler / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title