Haberler

Kevin-Prince Boateng'in eşi Melissa Satta, Carlo Ancelotti ile asansörde kalmayı hayal ediyor

Güncelleme:
Abone Ol

Televizyon dünyasının sevilen ismi ve Kevin-Prince Boateng'in eşi Melissa Satta, futbol dünyasının efsane ismi Carlo Ancelotti'ye olan hayranlığını ve tanışma arzusunu dile getirdi. Milano'nun ünlü futbol kulübü Milan'a olan tutkusuyla bilinen Satta, "Carlo Ancelotti ile bir asansörde kilitli kalmak isterdim. O benim idolüm, ona pek çok şey sormayı çok isterdim" dedi.

Kevin-Prince Boateng'in eşi ve televizyon dünyasının sevilen isimlerinden ve Melissa Satta, büyük hayranlık duyduğu Carlo Ancelotti ile yüz yüze görüşme hayalini dile getirdi.

"ANCELOTTI İLE ASANSÖRDE KALMAYI İSTERDİM"

Satta, röportajda "Carlo Ancelotti ile bir asansörde kilitli kalmak isterdim. O benim idolüm, ona pek çok şey sormayı çok isterdim. Özellikle bu kadar çok başarıyı nasıl kazandığını öğrenmek isterdim" dedi.

Öte yandan başka bir hayalini de dile getiren ünlü sunucu, eski eşi Kevin-Prince Boateng'den olan oğlu Maddox'un ardından ikinci bir çocuk sahibi olma arzusunu da paylaştı. Satta, "Bu gerçekten çok istediğim bir şey. Aynı zamanda oğlum Maddox'un da en büyük dileği, hep benden bir kardeş istiyor. Ona 'Belki küçük bir kız kardeş de olabilir' diyorum. O da 'Ama onunla futbol oynamam gerekecek' diye cevap veriyor. Yani evde ufak çaplı bir kaos var..." ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Carlo Ancelotti Carlo Ancelotti Melissa Satta Melissa Satta Milano Futbol Milan Yaşam Spor Yaşam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Kenan Tepretoğlu:

yüreğin yiyorsa benle kal, hadi bakalım, meydan okuyorum :)

Yanıtla3131
G Ergün:

sen kimsin gtu bklu

01
Hakan:

baska yasanancak heyecanlari kalmadi.asiri meshur biri ve asansor.allah belanizi versin

Yanıtla1024
Amokachi:

Hakan, senin cahil geri kalmış Ortadoğu aklın bu işleri almaz. Çok kafa yorma bu işlere. Pazartesi iş var. İyi geceler koçum.

308
Mahir Can:

amiiiin

35
ekrem celebi :

benımde hayalım senınle paraşutlen atlayıp parasutumuz acılmayacak bırlıkte kucak kucağa dusecegız..fantazıye bakk beaaa

Yanıtla112
Halit:

Mecbur mu asansór,ba?ka yer olmazmı tövbe, tövbe??????

Yanıtla58
Ütopik Yorumcu:

benimle kal asansör diye bir şey kalmaz

Yanıtla02
Kralçıplak:

Kızışmış

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title