Haberler

Kim Giderse Gitsin G. Saray G. Saray'dır

Abone Ol

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı idmanla sürdürdü.

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı idmanla sürdürdü.

Sarı kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim, antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlarken birçok önemli konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Uzun süredir Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Arsenalli Emmanuel Eboue için "Çok fazla mevkii de oynayabildiği için onu istedik. Eboue her an bizimle olabilir" derken, Keita için ise, "Keita G. Saraylıların sevdiği bir oyuncu. Buradan gitmesine de üzülmüştüm. Onu da konuşuruz. Bizim G. Saray menfaatlerine uyarsa transferi için o zaman bakarız. Türk ve yabancı transferleri için çalışmalarımız devam ediyor. TFF'nin aldığı karar güzel bir karar. " şeklinde konuştu.

10 NUMARA TALEBİM OLMADI

Yönetimden 10 numara talebi olmadığını söyleyen Terim, "Sezon başına kadar birkaç arkadaş daha bize katılacak. Benim 10 numara talebim olmadı. Numaralar oyuncular için önemlidir ama bizim için içindekiler önemlidir. Arshavin'i sizden okuyorum, baya yaklaştığımızı söylüyorlar. Tebrik ediyorum sizi benden öndesiniz. Arshavin'i kim istemez? Ama şartları uygun mudur? Baros iyi başladır umarım öyle devam eder. Elmander de aynı şekilde öyle. Stancu'dan biraz daha hareket bekliyorum önümüzdeki günlerde" ifadelerini kullandı.

"KAPTAN AYHAN OLACAK GİBİ"

Tecrübeli çalıştırıcı konuşmasını şöyle tamamladı: "Arda'nın aklımızda olmayan birden bire gidişiyle biraz daha acil bazı transferlere ihtiyacımız olmaya başladı. Onun da çalışmalarını yapıyoruz. Arda Turan'ın yerini dolduracağız. Takım kaptanı Ayhan Akman olacak gibi görünüyor. İlla santrafor değil ama sol kanatta bir açığımız var. Bir şekilde halledeceğiz.

Ben takımımdan memnunum. Bir Galatasaraylı olarak burada ağlayıp sızlanacak halim yok. Kim giderse gitsin, kim giderse gitsin G. Saray, G. Saray'dır. Teknik direktörü de hiçbir şekildde yakınmaz. Doğruları söyler ama yakınmaz. Ben takımıma takviyeleri tek tek söylüyorum. Uygun görülen doğru olanları yapmaya çalışıyoruz. Bazen beklentilerin çok üzerine çıkılıyor. Anormal rakamlı transferlere başta ben "hayır" diyorum. Basında çıkan isimlerin büyük kısmıyla hiç bir ilişkimiz olmadı.

G. Saray takımı ihtiyacını biliyor ve bir şekilde ihtiyacını karşılayacak. Şartlar ne olursa olsun sahanın içerisinde dışında futbol olunca hiçbir zaman bahane, sebep, ağlama-sızlama yapmadık ve yapmayacağız da. "

"KAZIM'IN PERFORMANSINDAN MEMNUNUNM"

"Milli Takım için Kazakistan sorun olmaz ama Avusturya zor bir takım. Kazım'ın performansından memnun oldum. Umarım böyle devam eder. Oyuncularımızı en formda şekilde Milli Takıma göndermek bizim birinci görevimizdir. "

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title