Haberler

    Kiminin Rüyası, Kiminin Kabusu!

    Abone Ol

    İngiltere Premier Lig 27. hafta karşılaşmasında Arsenal'i konuk eden Manchester United, genç golcüsü Marcus Rashford'un yıldızlaştığı maçı 3-2 kazandı.

    İngiltere Premier Lig 27. hafta karşılaşmasında Arsenal'i konuk eden Manchester United, genç golcüsü Marcus Rashford'un yıldızlaştığı maçı 3-2 kazandı. Şampiyonluk rüyası gören Arsenal, kabus görürken Manchester kariyerine gollerle başlayan Rashford, rüya gibi bir başlangıcı dev maçla süslemiş oldu.

    Şampiyonluk yarışında Leicester City ve Tottenham'ın arkasında takibini sürdüren Londra ekibi Arsenal, iki rakibinin galip geldiği haftada Manchester United'a mağlup olarak büyük bir yara aldı.

    Mücadelenin 29. ve 32. dakikasında Marcus Rashford'un attığı gollerle 2-0'lık üstünlüğü yakalayan Manchester United, 40. dakikada Danny Welbeck'in golüne engel olamayınca ilk yarıyı 2-1 üstün tamamladı.

    İkinci yarının 65. dakikasında Ander Herrera skoru 3-1'e getiren golü atarken asisti yapan isim 18 yaşındaki Rashford oldu. Ancak pes etmeyen Arsenal, 69'da Mesut Özil ile durumu 3-2'ye getise de kalan dakikalarda başka gol olmadı.

    Arsenal bu sonuçla 51 puanda kalırken lider Leicester City ile arasındaki puan farkı 5'e çıktı. Manchester United ise 44 puana ulaşarak sezonu ilk 5 içinde tamamlama hedefi için kritik bir galibiyet elde etmiş oldu.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Manchester United Tottenham Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title