Haberler

Kimsenin gözünün yaşına bakmıyor! 5 isme tam not veren Mourinho, 3 yıldızın da üstünü çizdi

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, sezonun ilk kampında oyuncuların performanslarını değerlendirdi. Mourinho, Edin Dzeko, Fred, Jayden Oosterwolde, Miha Zajc ve Cengiz Ünder'den memnun kaldığını belirtti ve bu 5 ismin takımda tutulmasını istedi. Ancak Rade Krunic, Serdar Aziz ve Luan Peres'ten memnun kalmayan teknik adam, bu 3 isim hakkındaki son kararını Avusturya'daki ikinci sezon kampında verecek.

Süper Lig devi Fenerbahçe'de dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho, ilk hazırlık maçı sonrası raporunu oluşturdu.

RAPORUNU HAZIRLADI

Mourinho, idmanlardaki ve Ploieşti maçındaki performanslar sonrasında bazı isimlere tam not verirken bazılarının ise üzerini çizdi.

5 İSME TAM NOT VERDİ

Jose'nin kaptan Edin Dzeko'nun yanı sıra Fred, Jayden Oosterwolde, Miha Zajc ve Cengiz Ünder'den çok memnun kaldığı öğrenildi. Sezonun ilk etabının ardından yönetime bir rapor sunan Mou'nun bu 5 isimin takımda tutulmasını istediği belirtildi.

3 FUTBOLCUNUN DA ÜZERİNİ ÇİZDİ

Başarılı teknik adam Mourinho Rade Krunic, Serdar Aziz ve Luan Peres'ten memnun kalmadı. 3 isim hakkındaki son kararını Avusturya'daki ikinci sezon kampında verecek.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Jose Mourinho Jose Mourinho Cengiz Ünder Rade Krunic Serdar Aziz Luan Peres Edin Dzeko Fenerbahçe Fenerbahçe Avusturya Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Enroy25:

Geçen haberinizde Miha Zajc üstünü çizdi demiştiniz , enteresan :D

Yanıtla065
Çınar Saraç:

O değil de transfer yok , yani şu gelecekti bu gelecekti vs şampiyonlar ligi eleme maçları başlayacak kesin elenir sonra göz boyama için transfer yapar vs Ali koç varsa şampiyonluk göremez fenevvv

1718
Netherill:

Miha Zajc idman topçusu hocam hiçmi maçını izlemedin. bize yarayacak yırtıcı bir ortasaha değil.

Yanıtla210
Kurt Savaş:

Boşa çaba nasıl olsa şampi10n olamayacağız morinho ne yapacak .Ali Koç olduğu sürece bu takıma Batman heman süperman malkoçoğlunu transfer etsen bu takımdan gene olmaz

Yanıtla46
Seko:

Transfer bütçesini hocaya verirsen olacağı bu....merti mihayı cengizi futbolcu sayıp milleti güldürürsünüz

Yanıtla34
Sadece Kul:

Morinho’yu sözleşmesindeki ağır tazminat nedeniyle gönderemeyen Fenerbahçe, son dönemde aldığı yenilgilere çare arıyor. İsmail’i umreden tekrar çağıran koç, takımın başına yeniden muhterem İsmail ‘i getirecek. Bildiren: Mosmorinho

Yanıtla14
Sebahattin Yakar:

en çok 5 maç sonra sutkanlr

Yanıtla30
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title