Haberler

Klinsmann: Galatasaray'a Gitmeyeceğim

Güncelleme:
Abone Ol

G.Saray Başkanı Aysal'ın takımın başına getirmek istediği Klinsmann, "Türkiye'ye gidecek misiniz?" sorusuna, "Cevap çok basit, hayır." yanıtını verdi.

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın takımın teknik direktörlüğünü getirmek istediğini birçok kez dile getirdiği Jürgen Klinsmann, Brezilya'da basın mensuplarına sarı-kırmızılıların ilgisi ile ilgili flaş bir yanıt verdi.

"CEVAP ÇOK BASİT"

Gazetecilerin Galatasaray'a gitme düşüncesi olup olmadığını sorduğu Klinsmann, konu üzerinde fazla durmadı ve "Cevap çok basit, hayır" ifadelerini kullandı.

"EN BÜYÜK TURNUVADA KENDİMİZİ KANITLAMAYA ÇALIŞIYORUZ"

ABD Milli Takımı ile devam etme fikri olduğunu belirten Alman hoca, "Federasyona bu programımıza devam etme yolunda bağlıyım. Son 2 yılda iyi bir başlangıç yaptık, şimdi de en büyük turnuvada kendimizi kanıtlamaya çalışıyoruz. Ben bunun için yaşıyorum" diye konuştu.

ABD, BELÇİKA'YLA KARŞILAŞACAK

Dünya Kupası'nda Gana ve Portekiz'in önünde yer alarak grubundan çıkan ABD, 2. turda Belçika ile karşı karşıya gelecek. Klinsmann'ın ABD ile 4 yıllık daha kontratı bulunuyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Ünal Aysal Türkiye Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title