Haberler

Kocaman'dan Alex Yorumu: Roman Gibi Bir Şey Yazmış

Güncelleme:
Abone Ol

Aykut Kocaman, kendisi için "Hoca olmak için lobi yaptı" diyen Alex için "Kurgu roman gibi bir şey yazmış. Samet Güzel'e teyit ettirdikten sonra yanıt vereceğim" dedi.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex de Souza'nın yazdığı kitapta suçlamalar getirdiği Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Bunlar kulübe zarar veriyor. Bir takım hayali diyaloglardan oluşan kurgu roman gibi bir şey yazmış. Samet Güzel'e teyit ettirdikten sonra yanıt vereceğim" dedi.

"KURGU MU YOKSA ROMAN MI"

Fenerbahçe-Konyaspor maçından sonra yaptığı açıklama gibi bu konunun da Fenerbahçe'ye zarar verdiğini belirten Kocaman, kitaba ilişkin şu açıklamaları yaptı: "Ya ben hatırlamıyorum ya çeviren kişi yanlış tercüme etti ya da başka hayaller var. Bu konudaki asıl tepkimi Samet Güzel (Alex'in tercümanı) ile konuşup teyit ettikten sonra vereceğim. Bu konudaki haberleri, konuya ilişkin satırları ilk okuduğumda bu kitabın bir anı kitabı mı yoksa kurgu bir roman mı olduğu sorusunu sormadım dersem yalan olur.

"iLK DEFA DUYUYORUM"

Hürriyet gazetesine konuşan Kocaman, "Orta yerde duran şey, bir takım hayali diyaloglardan oluşan bir kurgu roman gibi... Öyle düşündüm ilk bakışta. Yaşanan olayların hiçbir tanesinden, otopark ve benzeri olaylardan haberim yok. İlk defa duyuyorum. Samet Güzel ile irtibata geçerek teyit ettirdikten sonra, bir tercüme hatası mı, yoksa başka bir durum mu var, anladıktan sonra size daha doyurucu bir yanıt veririm..." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Samet Güzel Fenerbahçe Konyaspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

..:

Hoca git işine senin yüzünden okadar emek vermiş fb adamin burda jübilesine bile izin verilmedi adam gibi adam alex de souza

Yanıtla73
TÜRKMENLERE YARDIM NAMUS BORCUDUR:

KÜRTLER İÇİN KOBANİ İÇİN OLMADIK YARDIMLAR YAPAN HATTA ''TÜRK ASKERİNİ KUZEY IRAKTAN ÖLÜMÜNE GEÇİRMEM'' DİYEN BARZANİ HAİNİN ÇETESİ PEŞMERGECİKLERİ TÜRKİYE ÜZERİNDEN SURİYEYE GEÇİREN AKP SİZEDİR SÖZÜMÜZ; TÜRK DEVLETİNİ SİZ YÖNETİYORSUNUZ. . EN AZINDAN KÜRTLERE ETTİĞİNİZ YARDIMI SOYDAŞIMIZ TÜRKMENLEREDE YAPIN. . KIVIRIRSANIZ ALLAH AND OLSUN SİZE BİR DAHA OY VERMEM BİR TÜRK OLARAK İSYAN EDERİM. . . ŞİMDİ TERAZİ ZAMANI. . İŞTE ARŞIN BURDA. . .

Yanıtla09
CrymynalMobil-IOS:

Su Alex'in söylediklerini yaptıklarını suçlamalarını Rıdvan,Aykut,İlker,Can bartu,Lefter veya başka biri yapmış olsaydı Adamı çarmıha gerer ekmek su vermezdiniz.şimdi gelmiş alex Ada'mın dibidir,alex haklıdır diyorsunuz.bence en kısa zamanda bir ruh doktoruna görünün.alex şu anda en azılı Fenerbahçe düşmanı dediğimiz Hıncal Uluç'tan bile daha fazla çalışıyor Fener'i karıştırmak için.açın artık şu gözlerinizi.efsane filan olamaz efsane diyen yukarıda saydığım isimlere küfretmiş olur.

Yanıtla32
HAYDEEEEE:

bence alex haklı AYKUT fenerde futbol oynadığı zamanlar SAKARYA çetesi diye adlandırılmıştı ALİ ŞEN de kovaladı zaten boşbeleş biri futbolculuğuna lafım yok Allah için iyi oynuyordu ama işte Ahlak işi biraz kaprisli ego luydu

Yanıtla22
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title