Haberler

    Kompany Chelsea Maçında da Yok!

    Abone Ol

    Sakatlığı henüz tam olarak geçmeyen Belçikalı savunma oyuncusu, Chelsea maçında takımını yalnız bırakacak.

    Manchester City Teknik Direktörü Manuel Pellegrini, kaptan Vincent Kompany'nin Chelsea ile oynayacakları Premier Lig mücadelesinde takımdaki yerini alamayacağını doğruladı.

    Milli maç arasından önce sakatlanan ve h acirc;l acirc; tam olarak iyileşemeyen tecrübeli savunma oyuncusu, bu önemli maçta da riske edilmeyecek.

    Chelsea maçı öncesinde basın mensuplarıyla biraraya gelen Pellegrini, "Kompany'nin sakatlığı devam ediyor ve bu durumda oynaması mümkün değil. Ancak başka sakat oyuncumuz yok, Rodwell da tam olarak iyileşti ve bu maçta forma giyebilir" ifadelerini kullandı.

    Hafta arasında CSKA Moskova ile oynadıkları UEFA Avrupa Ligi maçında Agüero'nun performansına da değinen Şilili teknik adam, "Agüero mükemmel bir futbolcu. Zaten sürekli onunla diyalog halindeyiz, bana göre dünyanın en iyi beş futbolcusundan biri. Bu performansını sürdürmeye devam ettireceğine inanıyorum." dedi.

    Son olarak CSKA Moskova maçında Yaya Toure'ye yapılan ırkçı tezahüratlara değinen Pellegrini, "UEFA'nın doğru kararı vereceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

    ONBİNLER GOAL.COM'U twitter'DAN TAKİP EDİYOR. SİZ DE KATILIN!

    Kaynak: GoalCom / Spor

    Manuel Pellegrini Vincent Kompany Chelsea Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title