Haberler

Masadaki rakam 25 milyon euro! Oosterwolde'ye Premier Lig'ten dev talip

Güncelleme:
Abone Ol

Julen Lopetegui'nin takımın başına gelmesiyle kadroda büyük bir değişikliğe hazırlanan İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Jayden Oosterwolde'yi yakın takibe aldı. Astronomik bir teklif gelmemesi halinde herhangi bir futbolcusunu satmayı düşünmeyen sarı-lacivertli takım ise kapıyı 25 milyon eurodan açtı.

Jose Mourinho'nun takımın başına gelmesiyle birlikte transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'nin yıldız ismi Jayden Oosterwolde'ye İngiltere Premier Lig'ten talip çıktı.

WEST HAM TAKİBE ALDI

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Fenerbahçe forması giyen Jayden Oosterwolde'ye kancayı taktı. Julen Lopetegui'nin takımın başına gelmesiyle kadrosunda büyük bir değişime hazırlanan İngiliz kulübü, hem sol bek hem de stoper bölgesinde oynayan 23 yaşındaki Hollandalı oyuncuyu yakın takibe aldı.

FENERBAHÇE 25 MİLYON EURO İSTİYOR

Takımdan memnun olan ve birkaç takviyeyle kadrosunu güçlendirmeyi planlayan Fenerbahçe, astronomik bir teklif gelmediği sürece hiçbir futbolcusunu satmak istemiyor. Sarı-lacivertliler, Oosterwolde'nin olası satışından yaklaşık 25 milyon euro gelir bekliyor.

SEZON PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 34'ü ilk 11 olmak üzere 43 resmi maça çıkan Jayden Oosterwolde, bu karşılaşmalarda takımına 2 gollük skor katkısı sağladı. 23 yaşındaki futbolcunun sarı-lacivertliler ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

West Ham United FC Julen Lopetegui West Ham United Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

Veysel null:

7 miyondan fazla veren net exnayidir

Yanıtla4320
Asil Türk:

Tabi Baris Alper 'e 50 milyon isteseler sesiniz çıkmaz.Kedi ciğer misali

527
Veysel null:

Gerçekleri konuşmak lazım boş yapmamak lazım şu anda Fener de Avrupa standartlarında oynayan iki oyuncu var, o da ferdi Kadıoğlu ve szymanski onun haricinde gerisi kötü. Sizin hayalleriniz ile gerçekler bir olmuyor işte ;)

207
Veysel null:

Sizin hayallerinizin bittiği yerde Galatasaray ın gerçekleri başlıyor. GS nin ise Avrupa standartlarında 7 oyuncusu var. Davinson, icardi, nelsson, torreira, Muslera, Ziyech, Mertens.

222
Veysel null:

ha bir de fred vardı fenerde o da Avrupa standartlarında ama başka yok fenerde toplam 3 tane var Avrupa standartlarında oynayan başka da yok . Dzeko tadic falan hepsi boş oyuncular

153
Kemal Tankut:

evet

33
Mehmet Yüksel:

Eğer bu çocuk Benfica ya da Porto‘nun elinde olsun net 65 milyon $ bizim burada 20 veya 25 milyon $

Yanıtla426
Veysel null:

Bayern Münih in defansı De Light in değeri 65 milyon Euro (de Light aşşırı kaliteli yani), sen ne anlatıyorsun be kardeşim iyice paranoyak olup çıktınız.bu yazdığını görünce gülmekten kendimi alamadım hahahaha

154
uLuBeY null:

20 milyona versen anlaşma gereği %30'u olan 6 milyon Euro'yu Parmaya ödeyeceksin. Zaten Fenerbahçe'ye de 6 milyon Euro'ya geldi. Yani 8 milyon Euro para kazanmak için taş gibi henüz 22 yaşında stoperde kanatta oynayan adamı satmak büyük hata olur. Oynatın kardeşim en az 5 sene. Sonra o paralara isteyen varsa satarsınız. Artık küçük düşünmekten vazgeçin. 8 milyon Euro'ya Osterwolde ayarında bir futbolcu bulmayı bırakın ancak çöp bulursunuz. Kesinlikle satılmamalı.

Yanıtla117
Adem Sakar:

25 az vallahi 40 en az

Yanıtla28
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title