Haberler

Konyaspor - Beşiktaş Maçından Notlar

Abone Ol

-özel bir uçakla karşılaşmadan bir gün önce Konya'ya gelen Beşiktaş kafilesini havaalanında yaklaşık 200 kişilik taraftan grubu karşıladı.

-özel bir uçakla karşılaşmadan bir gün önce Konya'ya gelen Beşiktaş kafilesini havaalanında yaklaşık 200 kişilik taraftan grubu karşıladı. Futbolcularla fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlar izdihama neden oldu. Kafile daha sonra Dedeman Otel'de dinlenmeye çekildi.

Sakatlığı nedeniyle son maçlarda forma giyemeyen Guti de takımla birlikte Konya'ya gelirken kadroda yer almadı. Sakatlıkları devam eden Ferrari, Ersan, Almeida ve Bobo kafilede yer almadı.

Karşılaşma öncesi Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı ile Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Konya Cemil Keleşoğlu Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Adalı ve Zülfikaroğlu, ardından okul bahçesinde öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı karşılaşmayı protokol tirübününden Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar ile yan yana oturarak seyretti.

Atatürk Stadyumu'nun kapıları mücadeleden yaklaşık 2 saat önce açıldı. Geniş güvenlik önemlerinin alındığı maç öncesi taraftarlar tek tek aranarak tiribünlere alındı.

Karşılaşmayı yaklaşık 2 bin Beşiktaş taraftarı takip ederken, 10 bin Konyaspor taraftarı takımını destekledi.

Sahaya çıkan Konyaspor ve Beşiktaşlı oyuncular taraftarları selamlayarak ısınma haraketlerine başladı.

Konyaspor ve Beşiktaş takımları sahaya girerken engelli çocuklar refekat etti. Futbolcular ve engelli çocuklar bir ellerinde gül diğer ellerinde "Şu toprağa sevgiden başka tohum ekmeyiz biz" yazılı pankartla çıktı.

İki takımın teknik direktörü Tayfur Havutçu ve Yılmaz Vural karşılaşma öncesi tokalaşarak birbirlerine başarı dileğinde bulundu.

Karşılaşma öncesi trafik kazasında hayatını kaybeden Beşiktaşlı oyuncu Emre İncemollaoğlu adına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta kapanış maçında konuk edeceği Beşiktaş ile bugüne kadar lig tarihinde 23 kez karşılaşan Konyaspor bu maçladan ikisini kazanırken, 7 maç berabere sona erdi. 14 maçtan galibiyetle ayrılan taraf ise Beşiktaş oldu.

Konyaspor lig tarihinde bugüne kadar oynanan 23 maçta Beşiktaş kalesine 18 gol atarken, kalesinde 47 gol gördü.

Konyaspor'da sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken yapılan görüşmeler sonrası karşılıklı sözleşmeleri fesh edilen Basem Abbas, Tazemeta, Montano ve Salibasiç'ten yoksun olarak karşılaşmaya çıktı.

Karşılaşmaya görevlendirilen Hakem Özgür Yankaya bu sezon ilk kez Konyaspor'un bir lig maçında düdük çaldı. Yankaya, Konyaspor Bank Asya Liginde iken 8 Mart 2010 tarihinde Konya'da oynanan ve 1-0 yenilgisiyle tamamlanan Karşıyaka karşılaşmasında görev yapmıştı.

MKY - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title