Haberler

Körfez Ekibi, Antalya'da Güç Depoluyor

Güncelleme:
Abone Ol

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü, ligin ikinci devre hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü, ligin ikinci devre hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.

Kulüp Müdürü Erol Bektaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci etap kamp çalışmalarını Antalya'da günde çift antrenmanla sürdürdüklerini söyledi.

Yeni transferler Fırat Çakmak ve Bahadır Kaya'nın kampa katıldığını ifade eden Bektaş, transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Bektaş, bu kapsamda forvet arayışlarının sürdüğünü dile getirerek, "23 kişilik futbolcu kadromuz var. Kamp çalışmalarımız çok güzel gidiyor. Futbolcularımızın moralleri yerinde, antrenmanlarda hırslı ve özverililer. Hazırlık maçları için görüşmelerimiz var. İlk olarak Tokatspor'la bir maç yapacağız. İkinci devreye en iyi şekilde girmek için çalışıyoruz. Teknik Direktör Muharrem Uğur'un verdiği rapor doğrultusunda forvet transferi yapacağız" diye konuştu. - Kocaeli

Kaynak: AA / Spor

Erol Bektaş Antalya Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title