Haberler

Krunic'in sözleşmesinde dikkat çeken detay! Yüzde 50'si hala Fenerbahçe'nin

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'de performansıyla sınıfta kalan ve sarı-lacivertli taraftarlara da saç baş yolduran Rade Krunic, bonservisiyle Sırbistan'ın köklü takımlarından Kızılyıldız'a transfer oldu. Bu transferin ardından Boşnak orta sahanın sözleşmesinde dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Fenerbahçe, Krunic'in olası sonraki satışından gelecek paranın yüzde 50'sini alacak.

Fenerbahçe'de beklenen ayrılıklardan biri gerçekleşti. Kötü performansıyla sarı-lacivertli taraftarlara saç baş yolduran ve teknik direktör Jose Mourinho'nun da gözüne giremeyen Boşnak orta saha Rade Krunic Sırbistan ekibi Kızılyıldız'a transfer oldu. Öte yandan 30 yaşındaki futbolcunun yeni takımıyla imzaladığı sözleşmede dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.

BONSERVİSİYLE GİTTİ

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takım Futbolcularımızdan Rade Krunic'in kalıcı transferi konusunda Sırbistan'ın Kızılyıldız Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Krunic'in sözleşmesinde dikkat çeken detay! Yüzde 50'si hala Fenerbahçe'nin

FENERBAHÇE, SONRAKİ SATIŞTAN YÜZDE 50 PAY ALACAK

Bu transferin resmiyete kavuşmasının ardından Rade Krunic'in ayrılığıyla ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Fenerbahçe, Boşnak futbolcunun olası sonraki satışından gelecek paranın yüzde 50'sini alacak. Krunic'i geçen sezonun devre arasında Milan'dan zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralayan ve bu yaz 3.5 milyon euroya bonservisini alan sarı-lacivertliler, deneyimli orta sahanın Sırp ekibinden hatırı sayılır bir bonservisle ayrılmasını bekleyecek.

GİDİŞİNİ BOĞAZA YAZI YAZDIRARAK KUTLADILAR

Öte yandan Krunic'in takımdan gönderilmesini büyük bir sevinçle karşılayan bir Fenerbahçeli taraftarlar, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne lazer gösterisi ile 'Güle güle Krunic' yazdırdı. Bu görüntüler, Fenerbahçeli taraftarların büyük ilgi gördü.

Krunic'in sözleşmesinde dikkat çeken detay! Yüzde 50'si hala Fenerbahçe'nin

FENERBAHÇE PERFORMANSI

Fenerbahçe, Rade Krunic'i geçen sezonun devre arasında Milan'dan zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Sarı-lacivertliler, zorunlu opsiyon nedeniyle bu sezon başında 30 yaşındaki futbolcunun bonservisini 3.5 milyon euro karşılığında almıştı. Fenerbahçe forması altında 22 maça çıkan Krunic, yalnızca 1 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rade Krunic Fenerbahçe Sırbistan Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

Defenestration Enjoyer:

taraftar yaramaz futbolcuyu biliyor, İsmail Kartal görmüyordu, bu adam bize şampiyonluğu kaybettirdi, dolayısıyla da İsmail kartal

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title