Haberler

Leeds United'da Uyuşturucu Skandalı

Güncelleme:
Abone Ol

İngiliz Leeds United'ın yönetim odasında gizli kamera düzeneği fark edildi. Daha sonra bunun uyuşturucu kullanımı olduğu için kurulduğu açıklandı.

İngiltere Championship ekiplerinden Leeds United büyük bir skandalla sarsıldı. Ada'nın köklü ekipleri arasında yer alan ve Premier Lig'de üç şampiyonluğu bulunan sarı-mavililerin stadında gizli kameralar tespit edildi. Ancak olayla ilgili soruşturma açılmasının ardından, olayın vahameti daha da büyüdü.

GİZLİ KAMERA DÜZENEĞİ KURULDU

Leeds United kulübü geçtiğimiz ay el değiştirdi. Daha önce Cagliari kulübünün sahibi olan İtalyan işadamı Massimo Cellino, İngiliz ekibini satın aldı. Cellino Elland Road Stadı'nda yönetim odalarını da içine alan çok geniş bir alana gizli kamera düzeneği kurulduğunu tespit etti. Kulüp kaynaklarının keyfi bir biçimde kullanılarak inşa edildiğini belirterek olayı polise taşıdı.

HAIGH'İN İFADESİ ŞAŞIRTTI

Soruşturma kapsamında kulübün geçtiğimiz ay görevi bırakan idari direktörü David Haigh ifade vermeye çağrıldı. Haigh'in konuşmalarıyla, kulüple ilgili çarpıcı bir gerçek daha su yüzüne çıktı. Haigh, kamera düzeneğini stada kendisinin kurdurduğunu itiraf ederken, gerekçesini ise tesisteki uyuşturucu kullanımı olarak açıkladı.

"UYUŞTURUCU KULLANILDIĞINA DAİR DUYUMLAR ALDIM"

Haigh, "Tuvaletler, yönetim kurulu odası ve diğer yerlere sistemi ben kurdurttum. Çünkü bu alanlarda, kokain gibi birinci derece uyuşturucular kullanıldığına dair duyumlar aldım. Uyuşturucu sporla bağdaşmaz. Bu sahada da böyledir, bir kulübün yöneticilerinin kullandığı bir odada da böyledir. Dolayısıyla burada da yeri olmaması gerekir" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

David Haigh Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title