Haberler

Leipzig, Trabzonspor'un hesabına Sörloth'un 93 milyon TL'lik ücretini yatırdı

Güncelleme:
Abone Ol

Trabzonspor'dan Alexander Sörloth'u kadrosuna katan Alman ekibi Leipzig, Norveçli golcünün 10 milyon euro yaklaşık 93 milyon liralık bonservis ücretini geçtiğimiz gün bordo mavililerin hesabına yatırdı.

Türk kulüpleri ekonomik anlamda zorluklar yaşarken, Trabzonspor biraz olsun feraha ulaştı.

Alman ekibi Leipzig'un geçtiğimiz gün bordo mavili kulübün hesabına Alexander Sörloth'un bonservis bedeli olarak 10 milyon euro yaklaşık 93 milyon lira yatırdığı öğrenildi.

İLAÇ GİBİ GELDİ

Alman ekibinin ödediği bu rakamın büyük bir bölümü Bankalar Birliği anlaşmasına giderken, kalan kısmı da oyunculara dağıtıldı. Futbolculara ödemelerini gününden önce yapan Karadeniz ekibi, yine maaşları erkenden banka hesaplarına yatırdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

he:

Ben de asgari ücret olan maaşımı bekliyorum 2 hafta gecikmeli olarak.

Yanıtla04
Erhan:

Adamı elinde tutaydı kapı gibi sözleşme yapaydı gidemezdi , aynı Ribéry gibi oldu , sörlath burdan 50-60 milyon Euro’dan fazlaya gider

Yanıtla01
Murat:

Sorloth kendi gitmek istedi. Senin dediğin gibi elinde tutma imkanı olsa tutardı. Trabzonspor iyi kötü her sene oyuncu satıp gelir elde ediyor. Diğer 3 büyükler batakta.

11
Futbol sever:

Gitsin en az 7milyon daha gelir takımda kalsaydı 25 milyona zor satardık bizim ülkedeki futbolculara o kadar vermiyorlar

00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title