Haberler

Levent Tüzemen: Dursun Özbek'in Aklında Okan Buruk Var

Güncelleme:
Abone Ol

Futbol yorumcusu Levent Tüzemen, "Başkan Dursun Özbek'in aklında Okan Buruk'u takımın başına getirmek var." dedi.

Futbol yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli'nin görevi bırakma sinyali sonrasında A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu isimli programda Sarı-kırmızılı takımda ilerleyen günlerde olabilecek şeyleri değerlendirdi.

"ÖZBEK'İN AKLINDA OKAN BURUK VAR"

Dursun Özbek, Denizli ile sezon sonuna kadar devam demez. Akıllarında Okan Buruk var ama Okan Buruk bu yükün altından kalmamaz. Taffarel kabul etmiyormuş hocalığı. Cevat Hoca'yı kabul etmezler. Belki Bülent Ünder'e giderler. O kabul eder mi tartışılır. Kimse bu taşın altına elini sokmaz. Ali Dürüst'ten yardım isteseler TFF'de görevli. Abdurrahim Albayrak gelmez. Teklif ettiler kabul etmedi. Ali Dürüst'e görev vermediler kabul etmeyip TFF'ye gitti.

"SELÇUK EFENDİ TAKIM KURAR"

Bu takıma antrenör lazım değil. Taffarel'i ikna edeceksin. Çağıracaksın Selçuk efendiyi, Sneijder'le beraber takım kuracaklar. Belki Hollandalı adam gelir. Altyapının başına getirdiler hani. Jan Olde Riekerink'ı Cruyff kovmuş adamı Ajax'tan. Cruyff'un kovduğu adamı Galatasaray altyapının başına getirdi.

"SNEIJDER AĞIRLIK KOYARSA VAN GAAL GELİR"

Seneye güçlü bir yönetimle Sneijder ağırlığını koyarsa Van Gaal ve ekibi Manchester United'dan gelebilirler. Van Gaal böyle eleştirileri kaldıramaz. Stüdyoyu basar. Bülent Korkmaz deniliyor. O da gelmez.

"SORUŞTURMALAR YAPILMALI"

Sneijder'e 5 milyon Euro imza verildiğinden bahsediliyor. Bunu ben İtalya'dan öğrendim. Ünal Aysal'ın Eto'o'yu alabileceğini ancak almadıklarını biliyoruz. Hajrovic'ler, Ontivero'lar Burdisso'lar alındı o paralara. Geriye dönük soruşturmalar yapılmalı. Tarık Çamdal'ı 1,5 milyon Euro'ya değil de 6 ay sonra 4,5 milyon Euro'ya alınan yönetim soruşturulmalıdır. Yönetimi denetleyen kurullar tarafsız olmalıdır.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Levent Tüzemen Galatasaray Okan Buruk Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

HOROZ:

BİTNEYİ AYARLAYIN NASILSA 4 KIRMIZI BİR PENALTIYLA HERZAMAN MAÇ ALIR GALATASARAYA. TRABZONSPORLA UĞRAŞMAK OKADAR KOLAY DEĞİL HANİ DERLERYA ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE. SADECE TRABZONUN 6 PUANINI ÇALDINIZ. BİTNEDE SİZİ KURTARMAK İÇİN HAKEMLİĞİNİ BİTİRDİ . HANİ 4 YILDIZINIZA NE OLDU

Yanıtla86
Remzi:

eğer okan cincona giderse hayatının yanlışını yapar kariyeri başlamadan biter

Yanıtla95
cemalvaroglu16:

bu kulüp ünal aysalı tekrar göreve çağırmalı dursun özbek gibi yeteneksiz birine bir daha teslim edilmesin büyük düşünmeyenler küçük adamlardır galatasaray ın büyüklüğünü algılamayanlar o makamda oturmamalı

Yanıtla46
türk futbol kalitesi:

yazık be şu türk futboluna. halen teknik direktörden bahsediliyor. ulan bu takımı adam edecek kimi bulacaksınız arkadaş. ortada futbolcu adına bir tane adam yok. 3. lig futbolcuları gelmiş galatasarayda oynuyor. bizim millet daha teknik direktör tartışması yapıyor. takımların ne halde olduğu belli. avrupa liglerinin sıradan takımları sizin 3 büyüklerinize kök söktürüyor. biraz onlara bakında futbol anlayışınız olsun bari.

Yanıtla28
PaLa:

Senin bahsettiğin takım 6alatasaray dostum. Fener ezip geçiyor

62
Hopanni:

Hamza hocayı günderirseniz sonuç bu olur ancak.

Yanıtla08
ali keriz:

alma hamzanın ahını çıkar fitil fitil. bu saaten sonra hangi haini getirirseniz getirin. okan olmazsa emre var o da olmazsa tanju yu getirin.

Yanıtla26
yiğido Mobil-ANDROID:

Özbek kendi yerine kimi düşünüyor acaba... okan sivas kurtardı sıra GS da

Yanıtla05
doğru:

Bülent korkmaz daha önce geldide ne oldu kariyer yapacağım diye brezilyalıyı takımdan kesti öyle artistlik yapacak adamların yeri yok.

Yanıtla13
72:

Yeter artık insan gibi doğru dürüst birisi gelsin terim Lucescu veya hacı gelsin başka secenek yok anlayın artık

Yanıtla12
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title