Haberler

Kasımpaşa galibiyeti sonrası Galatasaray'a eleştiri: Keyif vermedi

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ettiği mücadeleyi değerlendiren ünlü yorumcu Levent Tüzemen, "Galatasaray keyif vermedi. Şampiyonlar Ligi bunu kaldırmaz." dedi.

Galatasaray, sahasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı Radamel Falcao'nun golüyle 1-0 mağlup etti. Ünlü yorumcu Levent Tüzemen, karşılaşmayı A Spor ekranlarında değerlendirdi.

"GALATASARAY KONYASPOR MAÇININ GERİSİNDEYDİ"

Tüzemen, "Galatasaray keyif vermedi. Belhanda ile Feghouli'nin fabrika ayarlarına dönmeleri lazım. Marcao ile Luyindama riskli oynuyor. Şampiyonlar Ligi bunu kaldırmaz, Terim'in onları uyarması lazım. Galatasaray'ı milli maç arası toparlanmış görmedim. Konya maçının daha gerisindeydi Galatasaray. Galatasaray kenarları çabuklaştırmalı." dedi.

Levent Tüzemen: Galatasaray keyif vermedi

"NAGATOMO 12 SAAT UÇUYOR"

Tüzemen, "Ben olsam Linnes'i tutardım. Hem yaşı genç. Hem Norveç'e daha kısa uçuyor. Nagatomo 12 saat uçuyor Japonya'ya, yol bile yorar adamı. Ben bu konuda adaletli davranıldığını düşünmüyorum." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Levent Tüzemen Galatasaray Kasımpaşa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

FUTBOL-İST:

Aykut KOCAMAN geldi aklıma, 2 yıl boyunca Aziz gitsin diyerek propaganda yapan GFB başarmayınca devreye medya girmiş ve kafaya oynayan takımın her galibiyeti sonrası ''KEYİF VERMİYOR''gibi başlıklar attılar, algı operasyonunu başardılar, trübinlerden önce FB genel kurul üyeleri hem Aziz in hemde Aykut un ipini çektirmişlerdi, anlaşılan şimdi bi yerlerden talimat gelmiş gibi galip takımı eleştirip algı operasyonuna başlamışlar, hadi hayırlısı FB durumuna düşürlmek istenen bir GS mı olacak

Yanıtla45
ALİ AGA:

Levent tüzemen gayet doğru konuşuyor

Yanıtla01
RECEP:

ya arkadaşlar lig iki. üç maçlık geğil bunu ben anlıyorum amabazıları anlamamak için hala uğraş içinde azca sabırda çokça keramet var der ata dede hocamız neyaptığını gayet iyi bilir biraz güven ve sabır lütfen.

Yanıtla00
CAN:

HAKEM BASKISIYLA NE KADAR KEYİF VERE BİLİRKİ

Yanıtla00
son utucu:

Ne alaka gorunen koy kilavuz istermi takim kotu oynuyor akhisar macindan beri kotu falcao geldi ne yapicak tek basina maclarmi alicak falcao defans evlere senlik kafalarina gore takiliyor orta saha yeni ileri top tasiyan adamlar formsuz bu takim keyifmi veriyor sampiyonlar ligi maci var ondan sonra malatya maci keyifmi vericek bu maclar. . . . .

Yanıtla00
Bjkli:

Ahahah gsden bi cacık olmaz bütün medya gsyitutuyor dünkü maçta bile sipiker hadi falkoo hadi oğlum vur artık topa falkoooo diye anlattı maçı. Bjkye mario Gomez geldi!! 5 gol krallığı! Hiç bir basın bu kadar konuşmadı hiç bir bjkli bu kadar konuşmadı sadece bir süre makara yaptık Butün medya ve basın gsyi tuttuğu çok belli.

Yanıtla00
fero:

tam bi rezalet bi oyun oynadık . falkaodan bekleneni görmedim umarım elimizde patlamaz

Yanıtla00
ömer:

avrupada hallac pamugu oluruz bu oyunla

Yanıtla00
team system:

olmadığınız birşey değil zaten siz alışkınsınız böyle durumlara gelenin gidenin dört attığı bir galatasaray olmuştunuz , grup sonuncusu ve avrupa kupalarında grup maçlarında en çok gol yeme rekorunu kırdınız kova 6saraylılar !

00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title