Haberler

Lionel Messi'den akılalmaz hat-trick

Güncelleme:
Abone Ol

Arjantin, Güney Amerika Dünya Kupası Elemeleri'nde Bolivya'yı 6-0'lık skorla mağlup etti. Lionel Messi, karşılaşmada 3 gol atıp, 2 asist yaptı ve maça damga vurdu. Bu sonuçla Arjantin, grupta 22 puana yükselirken, Bolivya 12 puanda kaldı. Messi, bu performansıyla uluslararası maçlarda en çok hat-trick yapan futbolcu unvanını elde etti.

Güney Amerika Dünya Kupası Elemeleri'nde Arjantin, Bolivya ile karşı karşıya geldi. Tangocular, sahadan 6-0'lık galibiyetle ayrıldı.

MESSI'DEN İNANILMAZ PERFORMANS

Arjantin'e galibiyeti getiren golleri 19, 84 ve 86'da Lionel Messi, 43'te Lautaro Martinez, 45'te Julian Alvarez ve 70. dakikada Thiago Almada attı. Karşılaşmada 3 gol atan Lionel Messi, Martinez ve Alvarez'in gollerinde asisti yapan isim oldu. Messi, bu performansıyla rekor kırdı. Arjantinli yıldız, uluslararası maçlarda en çok hat-trick yapan (10) futbolcu oldu.

Bu sonucun ardından Arjantin, grupta 22 puana yükseldi. Bolivya, 12 puanda kaldı. Arjantin, gruptaki bir sonraki maçında Paraguay deplasmanına gidecek. Bolivya, Ekvadar deplasmanına konuk olacak.

Haberler.com / Bilal Ceran - Spor

Güney Amerika Lionel Messi Lionel Messi Arjantin Arjantin Bolivya Dünya Spor Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

Sirvan:

Muhteşem muhteşem yok böyle güzel bir şey Gözlerimizin pasını sildi Messi’nin o güzel oyununa hasret kaldık

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title