Haberler

Liverpool radara aldı bile! Barış Alper Yılmaz yuvadan uçuyor

Güncelleme:
Abone Ol

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gösterdiği performans ve Hollanda'ya karşı oynadığı çeyrek final maçıyla dikkat çeken Barış Alper Yılmaz, Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un radarına girdi. Manchester United, Tottenham ve Aston Villa'nın da ilgilendiği 24 yaşındaki forvetin, Hollanda savunmasına karşı ortaya koyduğu üstün performans, İngilizleri de etkiledi. Liverpool'un maçın ardından Yılmaz için hemen çalışma başlattığı belirtildi.

EURO 2024'te Hollanda'ya elenen A Milli Takımımızın başarılı oyuncularından Barış Alper Yılmaz'a dünya devi Liverpool'un talip olduğu öğrenildi.

DEV KULÜPLER PEŞİNDE

İngiltere'den Manchester United, Tottenham ve Aston Villa'nın da ilgilendiği 24 yaşındaki forvet oyuncusunun Hollanda savunmasında forma giyen dünyaca ünlü isimler Virgil van Dijk ile Ake karşısında kurduğu üstünlük, kendisine hayran bıraktı. Liverpool'un maçtan sonra sarı-kırmızılı oyuncu için hemen çalışma başlattığı belirtildi.

30 MİLYON EURO

Barış Alper için 30 milyon euro bonservis belirleyen Galatasaray, özellikle Hollanda maçından sonra bu rakamın çok daha üzerinde bir satışa sıcak bakıyor.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Barış Alper Yılmaz Barış Alper Yılmaz Manchester United Galatasaray Tottenham Liverpool Liverpool Hollanda Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (21)

Recep Aydın:

Ben bir galatasaraylı olarak beğenmedim gitmesi yerinde bir karar olur

Yanıtla25439
ProTekt Etancheite:

84.999.999 bu kadar adam beğenmiş sen beğenme sende olur

767
Karaşal:

Neyini beğenmedin çok merak ettim. Neyi eksik yaptı mesela?

03
Netherill:

Karaşal: bizim gözümüze çarpan sadece güç ve hızlı olması. ama ne pas yeteneği var ne şut yeteneği var ne topu ayağında tutabiliyor ne arkadaşlarına servis yapabiliyor.

10
Mehmet Alper Hakan:

insallah giderde herkes görür gs nin bolan şişirme taktiğini. Bu adam değil ingilterede türkiyenin alt liglerinde bile oynayacak kapasiteye sahip değil

Yanıtla18233
al alabilirsin:

sen oyna Memo...sahada oynayamazsan oynatacak yerimiz var.

026
A.talha Durgut:

Ey cimbom Barışın fiyati 70 milyon

Yanıtla52103
SELÇUK GÜNDOĞDU:

BARIŞ ALPERİ SAĞ KANATTA OYNATACAK OLAN TAKIM ALMALI,GOLCÜ OLARAK ALAN YANDI

Yanıtla4127
Birol Tiryaki:

Milli takımda hiçbirşey yapmamasına rağmen sürekli oynatılmasındaki amaç buydu zaten herzaman dediğimiz milli takım onbirini menajerler kuruyor

Yanıtla6827
al alabilirsin:

sen oynasana milli takimda ya da baska takimlarla:)

09
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title