Haberler

Liverpool'un Yeri Başka"

Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde futbolu bırakma kararı alan İspanyol Luis Garcia, Şampiyonlar Ligi’ni kazandığı Liverpool’un daima kalbinde yeri olacağını söyledi.

Liverpool kabustan uyandı!

2004-07 yılları arasında Liverpool'da forma giyen İspanyol forvet Luis Garcia, futbolu bırakma kararının ardından Merseyside ekibinin internet sitesine açıklamalarda bulundu. Barcelona altyapısından yetişen ve 2005'te Şampiyonlar Ligi'ni kazanan kadronun önemli bir elemanı olan Garcia, Anfield'da geçirdiği günleri unutmayacağını söyledi.

Futbolu bırakma kararından sonra Liverpool taraftarlarından binlerce mesaj aldığını belirten İspanyol oyuncu, "Burada oynama şansı bulduğum, tribünlerin coşkusunu gördüğüm ve geçmişte yaptığımız her şey için onur duyuyorum. Ömrümün sonuna kadar bu muhteşem kulübün kalbimde özel bir yeri olacak. Buradan ayrılmamın üstünden 7 yıl geçti ama hala benim için yapılan besteyi tribünlerde söylüyorlar" ifadelerini kullandı.

"Tek cephe avantajımız"

"Futbolu bırakma kararını almam kolay olmadı. Hayatım boyunca bir sürü maça çıktım, her hafta farklı maçlara odaklandım. Bunu bir anda yapmayacak olmak ilginç bir duygu. Ama kariyerimle ilgili hiçbir pişmanlığım yok. Pek çok büyük kulüpte oynadım. Şimdi başka şeyleri düşünmemin zamanı geldi. Kariyerim boyunca ülkemden ve ailemden ayrı kaldım. Geçtiğimiz hafta bunu düşündüm ve ailemle daha yakın olmaya karar verdim."

Kariyerini Meksika'nın Pumas takımında noktalayan 1978 doğumlu Garcia, 20 defa giydiği İspanya Milli Takımı'nın formasıyla 4 gole imza attı. Garcia, 2005'te İstanbul'da oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde de forma giymişti.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Luis Garcia Barcelona Liverpool Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title