Haberler

    Beşiktaş Ljajic Olmazsa Chadli'yi Transfer Edecek

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Beşiktaş'ın, Adem Ljajic için resmi kiralama teklifi götürdüğü Torino Kulübü sözleşmeye 13 milyon euroluk zorunlu satış maddesi koydurmak istedi. Bu şartı kabul etmeyen siyah-beyazlılar anlaşma sağlanamazsa rotayı Chadli'ye çevirecek.

    Transfer döneminin kapanmasına üç gün kala 10 numara arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın, Adem Ljajic için Torino kulübü ile yürütülen görüşmelerde zorunlu satın alma şartı engeline takıldı.

    Siyah-beyazlılar, 26 yaşındaki yetenekli futbolcuyu bir yıllığına kiralamak için resmi teklif yaparken, İtalyan ekibi bu öneriyi şartlı olarak kabul etti. Ljajic'i iki sezon önce 9 milyon euroya Roma'dan kadrosuna katan Torino'nun, Beşiktaş'la yapılacak sözleşmeye 13 milyon euroluk zorunlu satın alma maddesi koydurmak istedi.

    BEŞİKTAŞ LJAJIC'İ KİRALAMAKTAN YANA

    Adem Ljajic için ısrarlı olan siyah-beyazlıların 13 milyon euroluk opsiyonu ise çok yüksek buldu. Bir yıl sonra Torino'ya bu rakamı ödemeye yanaşmayan Beşiktaş'ın, Sırbistan Milli Takımı forması da giyen yıldız futbolcuyu 1 yıllığına kiralama konusunda ısrarcı olduğu vurgulandı.

    ALTERNATİF CHADLI

    Adem Ljajic konusunda maddi engelleri henüz aşamayan Beşiktaş, alternatif isim olarak Nacer Chadli'yi yedekte tutuyor. İngiltere'de Championship'e düşen West Bromwich'te top koşturan Belçikalı yıldız da siyah-beyazlı takıma gelmek istiyor. Kartal, Ljajic transferi gerçekleşmezse Chadli için daha önce maddi konularda el sıkıştığı İngiliz ekibine resmi teklif götürecek.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Nacer Chadli Beşiktaş Torino Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (3)

    eagle:

    vay yalanınız batsın emi. . . durup durup bu haberi yapıyonuz altı aydır

    Yanıtla02
    Element:

    Uydurun olmayan ne kadar eşement varsa

    Yanıtla00
    Memo hollanda:

    Ne chadlisi bee, hic alma daha iyi

    Yanıtla00
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title