Haberler

Maaş indirimine gitmeyen Mesut Özil'e İngilizler tepki gösterdi

Güncelleme:
Abone Ol

Manchester United efsanesi Gary Neville, Arsenal'de maaş indirimine yanaşmayan Mesut Özil'in yaptığının savunulamayacağını belirtirken, program sunucusu Piers Morgan de Mesut için "Kendinden utanmalısın" ifadelerini kullandı.

İngiltere'de Arsenal Kulübü'nde futbolcuların büyük kısmı ve teknik heyet maaşlarında yüzde 12.5'luk indirimi kabul ederken, Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil'in kesintiyi onaylamayan üç isimden biri olduğu öne sürülmüştü. Bu durum sonrasında Ada'da Mesut'a tepki oluştu.

"TAKIMLA HAREKET ETMELİSİN"

Eski futbolcu Jamie Carragher, Sky Sports'ta katıldığı bir programda "Takımın en çok kazanan ismiyken takımla birlikte hareket etmelisiniz" ifadelerini kullandı.

"KENDİNDEN UTANMALISIN"

İngiltere'de program sunucusu Piers Morgan ise Mesut'a "Kendinden utanmalısın" şeklinde seslendi. Manchester United efsanelerinden Gary Neville da durumu 'savunulamaz' bulduğunu belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Gary Neville Mesut Özil Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

ASLI:

Aynen bende katiliyorum FERMAN kardesime. . . . . . . Arsenalden zenginmi MESUT ??? bende olsam söke söke parami alirim. . . . ne indirimi yemisim indirimi. Bunlar acitasyon yeri gelince yabanci düsmanligindan topun agizina MESUT u koyarlar. Yapmadilarmi ALMANYA milli takiminda ??????? Akilli ol MESUT Bütün parani al. . . . . . . . . .

Yanıtla222
FERman:

SAyin garry Neuville sen de kendinden utanmalisin ele ki devletinden afrikayi sömürüp insanlari aç biraktiginizda bu insanlara ayat vermek için sömürme indirimi yaptinizmi mesutu konusaçagina devleti ni elestir sizin yüzünüzden bunça çol çokuk bebek yetiskin açliktan öldügünde nerdeydin neden sesin çikmadi sen ki millionlari kazandin neden ihtiyaç sahipleri için maasinda indirime gitmedin neden yardim etmedin mesut ronaldo kibi ihtiyaç sahibi kisilere fazlasiyla yardimda bulunuyor

Yanıtla222
Öğretmen:

Aslanım benim konuş

14
hacı:

garry neuville birazdan canlı yayına bağlanacak kardeş :)

04
MECHUL ASKER:

Mesutun dini imani para gözü doymuyor suratsizin..

Yanıtla156
mesut:

seni gidi İngiliz askeri seni. mesut sözleşmesinde ki neyse alacak.

516
haylass:

çok ayıp aaaaa!

Yanıtla51
Dürüst Adam:

Utanacak yüz yok bunda. Insanca ronaldonun tirnagi etmez.

Yanıtla22
Masal:

Ya buraya gelip Mesut’u ne savunuyorsunuz ki. Alman sevici misiniz hepiniz anlamadim ki? Adamin yaptigi iyi bisey sanki

Yanıtla11
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title