Haberler

Maç biter bitmez yanına çağırdı! Ancelotti, Arda Güler'den özür diledi

Güncelleme:
Abone Ol

İspanya La Liga'nın ilk haftasında Real Madrid, Mallorca ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Maçın son bölümünde oyuna aldığı Arda Güler ile bir görüşme gerçekleştiren Carlo Ancelotti, pişmanlığını dile getirerek özür diledi. Ancelotti'nin, değişiklikleri daha önce yapması gerektiğini kabul ederek 'Hata yaptım, değişiklikleri daha önce yapmalıydım' ifadelerini kullandığı belirtildi.

La Liga'nın ilk haftasında Real Madrid, Mallorca ile 1-1 berabere kaldı. Mücadele sonrası Carlo Ancdlotti, maçın son bölümünde oyuna aldığı Arda Güler ile bir görüşme gerçekleştirdi.

VEDAT MURİQİ ATTI

Maçın 13. dakikasında Real Madrid, Rodrygo'nun golüyle öne geçse de 53. dakikada sahneye Vedat Muriqi çıktı. Ülkemizde Fenerbahçe forması da giyen tecrübeli golcü skoru 1-1'e getiren golü kaydetti. Mücadele bu skorla sona erdi.

ARDA YİNE 88. DAKİKADA OYUNA GİRDİ

Bu sezon daha fazla süre bulması beklenen Milli futbolcu Arda Güler ise 88. dakikada Bellingham yerine oyuna dahil oldu.

ANCELOTTİ, ARDA'DAN ÖZÜR DİLEDİ

Defensa Central'de yer alan habere göre mücadele sonrası teknik direktör Ancelotti, Arda Güler'le konuşarak hem pişmanlığını dile getirdi hem de özür diledi. Değişiklikleri daha önce yapması gerektiğini kabul eden İtalyan teknik adamın, 'Hata yaptım, değişiklikleri daha önce yapmalıydım' ifadelerini kullandığı iddia edildi.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Carlo Ancelotti Carlo Ancelotti Real Madrid Real Madrid Arda Güler Arda Güler Mallorca La Liga La Liga İspanya Dünya Spor Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (37)

Serkan Wash:

Ardayı aldıklarına pişman oldular. Ardada fizik gücü sıfır. Dokunsan sahada yere düşüyor. Sadece sol ayağı var diye hoca ilk 11 de oynatacak hali yok. Üzülmesin diyede arada gönlünü alıyor. Arda dört dörtlük futbolcu olsaydı mafya oynatma dese hocaya yine oynatırdı. Arda Türkiye liginde oynar Real Madrid Arda için çok aşırı fazla.

Yanıtla42696
aykut genç:

SEN ACİLEN Bİ PSİKOLOĞA GÖRÜN DOSTUM.. ELİN OĞLUNA BU KADAR HASETLENDİYSEN AKRABALARINI KARDEŞLERİNİ DÜŞÜNEMİYORUM BE OĞLUM..

031
Zekeriya aydın:

Adamlar 20ye aldılar elini öpene 50ye satarlar, pazarlıkla 60-70 veren olur. Neyin kafasındasınız? Belki de satacaklar ve para kazanacaklar.

114
İbrahim Coşkun:

Sen daha iyi bilirsin tabi teklifleri onun için kabul etmiyorlar sanırım

12
Emre Büyükay:

Ardadan özür mü diledi. Saçmalamayın :))

Yanıtla13239
Murat Şimşek:

hahaha katılıyorum buna sesli güldüm sen kimsinde ancoletti senden özür dileyecek sisirmeyin şu balonu

78
Ayşegül Öztabak:

çocuğun spor kariyerini köreltiyorlar.

Yanıtla17196
Zeki Anti:

Yani bu asparagas haberleri bu hafta kaç kere daha çıkar göreceğiz. Haber bulamayınca buraya ara dolgu malzemesi olsa gerek.

Yanıtla2127
Turgut Aydoğdu:

Ardanın yerinde olsam bu adamın takımında oynamam. sürekli pofpofluyor. birde biz bir aileyi dediyse tamam

Yanıtla10108
Mehmet Yilmaz:

Dün beni arayip senin kupon benim yüzümden yattı diye özürdiledi.

Yanıtla590
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title