Haberler

Maç biter bitmez yaptı yapacağı! Mert Hakan'dan Galatasaraylıları küplere bindirecek paylaşım

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, Süper Kupa'da Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 5-0 yendiği maç sarı ve lacivert kalp emojileri kullanarak İrfan Can Kahveci ve kendisinin gol sevincini paylaştı. Yandaş'ın hareketi, sarı-kırmızılı takımın farklı mağlubiyete gönderme olarak yorumlandı. Tecrübeli orta sahanın paylaşımı, sarı-lacivertli taraftarlar tarafından etkileşim yağmuruna tutulurken Galatasaraylılardan tepki aldı.

Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, Süper Kupa'da Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 5-0 yendiği maçın bitiş düdüğünün hemen ardından çarpıcı bir paylaşım yaptı.

GALATASARAY'A GÖNDERME

Sarı ve lacivert kalp emojileri kullanarak İrfan Can Kahveci ve kendisinin gol sevincini paylaşan Mert Hakan Yandaş'ın bu paylaşımı, Galatasaray'ın Beşiktaş karşısında aldığı farklı mağlubiyete gönderme olarak yorumlandı.

İşte o paylaşım;

Maç biter bitmez yaptı yapacağı! Mert Hakan'dan Galatasaraylıları küplere bindirecek paylaşım

ETKİLEŞİM YAĞMURUNA TUTULDU

Mert Hakan Yandaş'ın paylaşımı, sosyal medyada kısa süre içinde Fenerbahçeli taraftarlar tarafından yoğun ilgi görerek beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar ise Mert Hakan'ın bu paylaşımına tepki gösterdi.

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, özellikle geride kalan sezonun ikinci yarısında deplasmanda oynanan Galatasaray derbisinden hem sarı-kırmızılı taraftarlar hem de rakip takım futbolcularıyla uzun süreli tartışmalar yaşamış, bu gelişmeler uzun süre Türk futbol gündemi meşgul etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrfan Can Kahveci Mert Hakan Yandaş Mert Hakan Yandaş Galatasaray Galatasaray Süper Kupa Süper Kupa Fenerbahçe Beşiktaş Beşiktaş Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (36)

Orhan Karakisla:

herkes görsün duysun maclar masada degil sahada harbiiii oynanìnca iste Galatasarayın gerçek yüzû

Yanıtla194322
Murat Sari:

laa bi gidin ya yenince saha da yenilince masada 2021 yılından bu yana maçları çocuk parkında mı oynuyordunuz..

50108
Seko:

Bş maç kazanınca ötmeye başladı kuşlar mayısta görüşürüz

4588
no NAME:

arsızlıkta nırvana son dk larda ruzgardan dusen oyuncularıyla 2 senede onlarca mac hadıye edıldı hala algı peşindeler.. biz buyuguz hemde cok buyuguzkı KOC un takımları guclerını bırlestırıyorlar ama yıne mayısda gorecekler yıne myısta hakem fedarasyon yayıncı kurulus zart zurt aglıcaklar.. bız gs guvenıyoruz

3048
Köfteci Jardel:

Helal olsun sana cengaver Mert. Varlığın yeter.

Yanıtla202150
Gökhan Hasanoğulları:

Cengavere bak

65132
Seko:

Tam bir iyi aile çocuğu

1031
ali tartan:

Çok mu sevindiniz aynı tarifeden size de uygularız

2316
Mana ve Mantık:

Dünya dolu savaş içindeyken.. Futbol oynamanın veya izlemenin bir manası veya anlamı varmıdır ?

Yanıtla9751
rihamma baxhiyeva:

Dünyada bu kadar savaş varken sen ne diye eline telefon almış yorum yazıyorsun git savaşa katıl faydan olsun onlara..

1363
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title