Haberler

    Kalp pili bozulan Ajax'lı Daley Blind, Hertha Berlin maçında birden yere yığıldı

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Geçtiğimiz sezon kalp ritminde rahatsızlık teşhisi konulan Daley Blind, Ajax ile Hertha Berlin arasında oynanan hazırlık maçının 79. dakikasında birden yere yığıldı. İzleyenleri korkutup yürekleri ağızlara getiren futbolcunun kalp pilinin bozulduğu ve durumunun iyi olduğu belirtildi.

    Hollanda Eredivisie ekibi Ajax'ta forma giyen Daley Blind, maç esnasında kendini yere bıraktı ve izleyenleri korkuttu. 30 yaşındaki savunma oyuncusu, Ajax ile Hertha Berlin arasında oynanan hazırlık maçının 79. dakikasında bir anda yere yığıldı. Blind, yürekleri ağızlara getirirken maçın hakemi oyunu durdurdu ve sağlık çalışanları acil olarak sahaya girdi.

    "ŞU AN DAHA İYİ"

    Maçın hemen ardından oyuncusunun durumu hakkında konuşan Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag, "Daley Blind'in kalp pili bozulmuş. Hemen oyundan aldık, şu an daha iyi. Gerekli incelemeleri yapacağız" ifadelerini kullandı.

    GEÇEN SENE DE KORKUTMUŞTU

    Blind, Ajax'ın 2019 yılında Valencia ile oynadığı maçta da benzer bir olay yaşamış ve Hollandalı futbolcuya ICD denilen kalp pili takılmıştı. Blind'e geçen sene kalp ritminde rahatsızlık teşhisi konulmuştu. Tecrübeli futbolcu, bu sene içinde tekrar sahalara dönmüş ve "Doktorlarım beni sahada tuttu, yeniden futbol oynayacağım için çok mutluyum" demişti.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Hertha Bsc Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (8)

    EMEKLI GAZETECI:

    KALP Pilli FUTBOLCU. . . Hayret NASIL SAGLIK KONTROLÜNDEN GECMIS ACABA ?? ÜLKEMIZDE OLSA BABARLIK derlerdi. . . !!! BATI AHLAKSIZLIGI. . .

    Yanıtla38
    Boş yapma:

    Boş yapma

    00
    BİLİM KURULU:

    Öncelikle geçmiş oslun diyelim. Ama şimdi bu arkadaş varsayalım ki şampiyonluk için çok önemli bir maçta gole gidiyor. Ya pil biterse Allah korusun ne olacak? Kaçan gole mi üzülecen, elden giden şampiyonluğa mı üzülecen, yoksa adamın pili bitmiş ona mı üzülecen? Durum vahim yani :)

    Yanıtla62
    Co:

    Vay be kalp pili ile futbol oynanır mi saglikcinin biri yorum yapsin

    Yanıtla03
    AKILLI ZEKİ İNSANIM BEN:

    Bence derhal teknik direktör ol . . daha çok para kazanırsın hemde yattığın yerden

    Yanıtla02
    BLIND:

    BIRAK FUTBOL PARA DİYE SAHADA ÖLECEN

    Yanıtla01
    BU NEY GARDAŞ:

    pilli bebek gibi pilli topçu mu oynatıyorsunuz sahada, hem de en yüksek kondisyon gerektiren spor dalında, bu ne lahana turşusu

    Yanıtla01
    Fatih:

    Para para diye ölecek önce sağlik öldükten sonra paraynan ne yapacan bazıları fındık kıracak

    Yanıtla00
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title