Haberler

Maça damga vurmuştu! Alman hakem, Galatasaray'a neden penaltı verdiğini açıkladı

Güncelleme:
Abone Ol

Young Boys-Galatasaray maçında büyük tepki çeken penaltı kararının ardından Alman hakem Daniel Siebert, kararını açıkladı. Siebert, Abdülkerim Bardakcı'nın eline çarpan topa neden penaltı çaldığını, 'Çünkü o pozisyonda topun kaleye gitme ve gol olma ihtimali vardı. Bu yüzden bu pozisyon dünyanın her yerinde sarı kart ve penaltıdır.' şeklinde ifade etti.

Young Boys- Galatasaray maçında Abdülkerim Bardakcı'nın eline çarpan topta verdiği penaltı kararı büyük tepki gören Alman hakem Daniel Siebert'in, vücuttan seken topa neden penaltı çaldığını oyunculara açıkladığı öğrenildi.

VAR'A GİDİP PENALTI ÇALDI

Darian Males'in ceza sahası içinden çektiği şutta Abdülkerim Bardakcı'nın topa elle müdahalesi olduğu gerekçesiyle VAR hakemi Christian Dingert, hakem Daniel Siebert'e izleme tavsiyesinde bulundu. Pozisyonu monitörden inceleyen Siebert, penaltı noktasını gösterdi ve ilk yarıdan sarı kartı olan Abdülkerim Bardakcı, ikinci sarı kartla kırmızı kart gördü. 86. dakikada topun başına gelen Filip Ugrinic, skoru 3-2'ye getirdi.

"GOL OLMA İHTİMALİ VARDI"

Alman hakem Daniel Siebert'in, Abdülkerim'in eline çarpan topta penaltıya hükmedip tecrübeli oyuncuyu ikinci sarıdan atması, Galatasaray cephesinde büyük tepkiyle karşılandı. Sarı-kırmızılı oyuncuların son düdüğün ardından Siebert'e, "Nasıl olur da vücuttan sekerek ele çarpan topa penaltı verirsiniz? Dünyanın hiçbir yerinde buna penaltı çalınmaz" diye çıkıştığı ortaya çıktı. Siebert'in de Galatasaraylı oyunculara, "Çünkü o pozisyonda topun kaleye gitme ve gol olma ihtimali vardı. Bu yüzden bu pozisyon dünyanın her yerinde sarı kart ve penaltıdır" dediği öğrenildi.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Abdülkerim Bardakcı Galatasaray Galatasaray Young Boys Young Boys Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (28)

MUSTAFA ALHAN:

yahu ne algı yaptınız be. 10 gün öce arkası dönük adama verilen penaltıdan elendi FB. Okan mı yapıyor bu haberleri. Kötü oynadın yenildin. sıradan bir takım işte burda garanti geçersin.Uzattıkça uzattınız be

Yanıtla120347
mustafa demir:

biraz maç izleyin be vücuttan seken topa ilk defa penaltı verildiğini gördüm

1114
Erkut Celep:

Dünyanın heryerinde penaltıdır ama turkiye de vermiyorlar iste alışkin değiller

Yanıtla104318
metehan metehan:

Aynen oyle ama alisacaklar

26
Yasar Unal:

Okan bas bas bağırıyor bizi her şartta ve yerde kayırın, kollayın diye. Alışmışlar ne de olsa. Yine de kayırdı adam. 2. penaltıyı çalmadı.

Yanıtla126225
Wien:

2. penalti Sara topa dokunmadan adamin ayagina vurdu, yüzde yüz penaltiydi. Ama hala neyin algisi anlamiş değilim...

35
Ay kural:

Tarafsız bir hakem olsaydı vermezdi...Dünyanın her yerinde spora tarafsız bakan her hakem top ayaktan sekerek ve çarparak ele geldiği için penaltı vermezdi. Adaletsiz uefa hakemleri olduğu sürece Fenerbahçe de elenir .Galatasaray dört tane gol yer. Yenilir.

Yanıtla158104
inanc akcay:

Sen giy voleybol maçları izle kardeş

22
duyarlı vatandaş:

Kesinlikle tam tersi gol olma ihtimali yoktu.

Yanıtla11294
Wien:

duyarsiz vatandaş...

13
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title