Haberler

Mağlubiyetin biletini ona kestiler! Galatasaray'da yıldız futbolcuya tepki

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın Young Boys'a karşı aldığı mağlubiyet sonrası, takımın sağ beki Derrick Köhn'e hem takım arkadaşlarından hem de sosyal medyadan yoğun tepki geldi. Young Boys'un İsviçreli sağ kanadı Joel Monteiro'nun attığı gollerde Derrick Köhn'ün görev bölgesinde olmaması ve hücumda Kerem Aktürkoğlu ile anlaşamaması eleştirildi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında deplasmanda Young Boys ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 3-2'lik sonuçla galip ayrılan ev sahibi ekip, ilk yarıyı da 2-0'lık sonuçla üstün tamamlamıştı.

Galatasaray'da Young Boys karşısında yenen goller sonrası Derrick Köhn'e hem takım arkadaşları hem de sosyal medyadan yoğun tepki geldi.

KÖHN'E TEPKİ YAĞDI

Young Boys, Galatasaray karşısında ilk yarıyı 2-0 önde tamamlarken goller İsviçre ekibinin sağ kanadı Joel Monteiro'dan geldi. Monteiro'nun gollerinde tepki çeken isim, Galatasaray'ın sağ beki Derrick Köhn oldu.

Mağlubiyetin biletini ona kestiler! Galatasaray'da yıldız futbolcuya tepki

Galatasaray'ın 4. dakikada çıkarken kaptırdığı top sonrası yediği golde görev bölgesinde olmayan Derrick Köhn, hem takım arkadaşlarının hem de taraftarların tepkisini çekti. 45+4. dakikada ise Monteiro'nun ceza sahası sol çapraza gelerek attığı gol sonrasında Abdülkerim Bardakcı, vuruş pozisyonunda Monteiro'nun önünü kapatmakta geç kalan Derrick Köhn'e gol sonrası tepki gösterdi. Alman sol bek sosyal medyada da taraftarlardan yoğun tepki gördü.

KEREM İLE DE ANLAŞAMADI

Maç içerisinde Derrick Köhn'e hücum anlamında tepki de Kerem Aktürkoğlu'ndan geldi. İlk yarıda bir pozisyonda anlaşmazlık yaşadığı arkadaşına tepki gösteren Kerem Aktürkoğlu, ikinci yarının başında da bir pozisyon sonrası yine Derrick Köhn ile diyalog yaşadı.

Haberler.com / Fatih Kayalı - Spor

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray Galatasaray Young Boys Young Boys İsviçre Spor Ona Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (34)

Yorumcu Davut :

saçma sapan yorumlar. gollerde musleranın hatası büyük. ilk yarı takım arkadaşlarını bulan degajı yok adamın.

Yanıtla2248
harun yakar:

Adam sakat numarası yapıp kaçtı 5 yerdi kalede olsa adamı övmekten nasıl bir kaleci olduğuna bakmayı unutuyorlar .

26
Halil çağrı Çevik:

Tbrkler yoğun boys

Yanıtla15671
Ferhat null:

VATAN HALİNİ

19
İlker ÖZKUL:

Takım geçen seneki tadından çok uzak. Ahenkli bir futbol yok, defansa yardım yok, stoperler çok formsuz. Bu futbolla şampiyonlar liginde çok üzer bu sene bu takım.

Yanıtla3172
Yusuf ODEMIS:

Tabi. Türk hakem olmayınca uzak kalırlar

107
Doğa Sosyal:

büyük eksik var takımda büyük ekşi yok çünkü ??

72
Damla Sengul:

umarım

50
murtaza candurak:

avrupada himetle olmuyo bu işler

Yanıtla9875
Asim Bayraktar:

Yaaa kim iyi idi ki muslera komik goller yedi her degajı rakıbe bile bile attı resmen maçı satttııı biii bakınmnn

Yanıtla10104
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title