Haberler

Manchester United'da 4-0'lık Mağlubiyet Sonrası Hakaretler Havada Uçuştu!

Güncelleme:
Abone Ol

İngiltere Premier Ligde şampiyonluk şansı kalmayan Manchester United'da, bu hafta alınan ağır Everton yenilgisi soyunma odasını karıştırdı.

Şampiyonlar Ligi mücadelesini sürdüren Manchester United bu hafta Everton'a 4-0 yenildi. Ole Gunnar Solskjaer'in ekibi; Richarlison, Gylfi Sigurdsson, Lucas Digne ve Theo Walcott'un golleriyle adeta darmadağın oldu.

SOYUNMA ODASINDA BİRBİRLERİNE GİRDİLER

İngiliz medyasından Daily Mail'in haberine göre ise Manchester Unitedlı oyuncular maçın bitiş düdüğünün ardından soyunma odasında birbirlerine girdiler. El hareketleri, küfürler, bağırışlar havada uçuştu. Norveçli teknik adam Ole Gunnar Solskjaer ise takımı yarım saatten fazla soyunma odasından çıkarmadı.

Manchester United'da 4-0'lık Mağlubiyet Sonrası Hakaretler Havada Uçuştu!

"SOYUNMA ODASINDA SAYGI YOKTU"

Dün akşam SkySports'a konuşan Paul Pogba ise "Soyunma odasında her şey konuşuldu. Doğrular söylendi ancak saygı yoktu" dedi.64 puanlı Manchester United 6. sırada ve Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için mutlaka ilk 4'te yer alması gerekiyor. 4. sırada ise 67 puanlı Chelsea bulunuyor.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Theo Walcott Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Dumlupınar:

Adamlar o kadar doluki yenilgiyi kabullenemeyip birbirlerine giriyorlar buda onların ne kadar hırslı ve takımlarına bağlılığını gösteriyor.bazı takımlarda vardır maç bitiminde soyunma odasında hiç bir şey olmamış gibi dürüm ve kebabı siparişi verir ve oh ne güzel hayat deyip takımlarının ve kuluplerinin çok umrunda olduğunu gösterirler.bir teknik adam var mağlubiyetin ardından soyunma odasını herkese kapatır ve futbolcuların birbirleriyle yenilgi üstüne tartışma yapmalarını izler.bazı hocalarda vardır soyunma odasına kebab sipariş edilip yenmesini seyreder.işte futbolcu ve teknik direktör farkı......

Yanıtla015
Önemli olan Dış güzelliktir:

Pogbaaa harcanıyorsun orada. Çok acil Türkiye ye gelmelisin.

Yanıtla82
xD:

saygı yok ruh var en azından mağlubıyete üzülen birileri var fB nasıl adamlar alışmış

Yanıtla07
cevo:

sergen gol gol gol gol

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title