Haberler

Manchester United'dan İstanbul mesajı

Güncelleme:
Abone Ol

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, 24 Ekim'de İngiliz ekibi Manchester United'ı konuk edecek. Manchester United, sosyal medya üzerinden 'Istanbul is calling' başlıklı bir paylaşımda bulundu ve maçın heyecanını dile getirdi. Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, eski takımı Manchester United'a karşı sahaya çıkacak. Maçın hazırlıkları devam ederken, Mourinho'ya saygısını dile getiren Erik ten Hag ile ilgili bir görsel paylaşımı da yapıldı.

Fenerbahçe 24 Ekim 2024'te UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ile karşılaşacak. Maçın hazırlıkları devam ederken Manchester United tarafından maç günü paylaşımı geldi.

Hazırlanan gönderi "Istanbul is calling" (İstanbul çağırıyor) başlığı altında paylaşıldı. Öte yandan Jose Mourinho eski takımına rakip olacak. Geçtiğimiz günlerde Mourinho'ya saygısını dile getiren Erik ten Hag ile ilgili de bir görsel paylaşımı yapıldı.

Manchester United'dan İstanbul mesajı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Manchester United Jose Mourinho Sosyal Medya Fenerbahçe Fenerbahçe Manchester İstanbul Medya Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Uğur Deniz:

Daha samsunsporu yenemeyen morinyo kanki mancter nasıl yenecek hayal dünyası geniş adama

Yanıtla756
itunes para:

manu 4 fb 0 alın işte yazıyorum.

Yanıtla1011
Mert Cebeci:

Geçen yıl manu yu tutan fbliler, Galatasaray gereğini yaptı bakalım şimdi siz ne yapacaksınız. gollü galibiyet geliyor Manchester dan ??

Yanıtla811
AbdulMetin:

İkisi de şuan da rezil durumda.

Yanıtla12
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title