Haberler

Mancini Bastırdı Ve...

Abone Ol

Gaziantepspor deplasmanında da puan bırakarak, zirvenin 10 puan gerisine düşen Galatasaray'da, teknik direktör Robert Mancini İstanbul'a dönüşte ağırlığını koydu ve yönetimi harekete geçirdi!

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Gaziantepspor maçından sonra uçakta sitem etti. ''Elim kolum bağlı. Aldığım oyuncuları oynatamıyorum'' diyen İtalyan hocanın imdadına Başkan Ünal Aysal ve Lutfi Arıboğan yetişti. İkili, sürpriz şekilde Metin Oktay Tesisleri'ne çıkarma yaptı. Yabancı krizini çözmek ve Mancini'yle stoper transferini görüşmek için tesislerin yolunu tutan Aysal ile Arıboğan Florya'ya gitti. Zirveden şu kararlar çıktı.

İki isimle yollar ayrıldı

Bir aydır Galatasaray'dan ayrılmaya ikna edilemeyen Nordin Amrabat, Malaga'ya bedelsiz kiralandı. Sarı-kırmızılıların Faslı oyuncuya ödeyeceği rakamı Malaga üstlendi. Mancini'nin ''Riera, Dany ve Amrabat gitmeli'' dediği üçlüden biri ayrılmış oldu.

Katar kulüplerinden teklif almasına rağmen Galatasaray'dan ayrılmama konusunda inat eden İspanyol futbolcu da ikna edildi. Albert Riera'nın sözleşmesinin de, yaklaşık 750 bin euro karşılığında feshedileceği ifade edildi. ve ikinci ayrılığa da zemin hazırlandı.

Florya'da sıra Mancini'nin işaret ettiği üçüncü isme geldi. Dany'nin menajerleri ile görüşen Aysal ile Arıboğan, bir konuda sabit kaldı. Kamerunlu cumaya kadar ayrılıyor! Dany'ye İsviçre'den sürpriz bir teklif de geldi. Murat Yakın'ın takımı Basel, Dany için Galatasaray'ın kapısını çaldı. Tecrübeli stoper, Basel ya da kendisine talip olan Süper Lig kulüplerinden birini tercih edecek.

Bruma'nın da başka bir kulübe (Büyük ihtimalle Gaziantepspor) kiralanmasıyla birlikte, başkan Ünal Aysal krizi çözdü. Böylelikle iki yeni yabancı oyuncuya yer açıldı. Alınacak stoper konusunda da bir gelişme yaşandı. Everton'ın savunmacısı John Heitinga ve kulübüyle her konuda anlaşıldı. 500 bin pound kiralama bedeliyle Galatasaray'a gelmeye hazır olan Heitinga, Mancini engeline takıldı. İtalyan hoca, Aysal ile Arıboğan'a ''Heitinga istediğim özellikte bir stoper değil'' deyince biten transfer veto yemiş oldu.

Ali Naci Küçük

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Roberto Mancini Gaziantepspor Galatasaray Ünal Aysal Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title