Haberler

    Mancini İlk Defa Arena'da!

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Galatasaray'ın başında çıktığı ilk lig maçında Akhisar'a karşı mağlup olan Mancini, ilk defa Arena'da maça çıkıyor.

    MUHTEMEL İLK 11'LER

    GALATASARAY

    Muslera

    Sabri, Semih, Chedjou, Hakan Balta

    Bruma, Melo, Selçuk, Engin Baytar

    Sneijder

    Drogba

    KARABÜKSPOR

    Waterman

    Erdem, Mabiala, Pugrenier, Uğur

    Yiğit, Furkan, Uğur

    Hakan, İshak

    Akpala, LuaLua

    Zirve yarışında ağır yaralar alan ve Akhisar karşısında ligde mağlubiyetle tanışan yaralı Cimbom, yeni teknik patronu Roberto Mancini ile ilk defa Arena'da sahneye çıkıyor.

    Cimbom'da kırmızı kart cezalısı olan Felipe Melo ve Selçuk İnan'ın cezaları sona erdi. İki yıldız da sahada yer alacak, bununla birlikte Amrabat, Riera, Dany ve Eboue'nin tribünde oturmaları bekleniyor. Cimbom'daki tek önemli eksik ise Hamit Altıntop.

    Karabükspor ise lige iyi başlamasına rağmen sakatlıklarla birlikte formdan düştü. Bu maçta da Anadolu temsilcisi Ahmet İlhan ve Eren Güngör gibi önemli isimleri olmadan mücadele edecek. Bununla birlikte Samba Sow da cezalı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek.

    MAÇ ÖNCESİ BİLGİLERİ

    Galatasaray'ın yeni hocası Roberto Mancini, ilk defa TT Arena'da takımının başında bir maça çıkacak.

    Galatasaray'ın Mancini yönetiminde henüz galibiyeti bulunmuyor.

    İki takım arasında oynanan son 10 karşılaşmanın 6'sını Cimbom, ikisini Karabükspor kazandı. 2 karşılaşma berabere sona erdi.

    Sarı kırmızılıların resmi olarak ligde sadece Gaziantepspor galibiyet bulunuyor. Yarıda kalan Beşiktaş maçının sonucu ise henüz resmen açıklanmadı ancak Cimbom bu maçı da kazanmış sayılabilir.

    Cimbom'un bu sezonki en golcü ismi şu ana kadar attığı 6 resmi golle Drogba oldu. Fildişi Sahilli golcü 4'ü lig, 1'i Şampiyonlar Ligi ve 1'i de Süper Kupa olmak üzere şu ana kadar 6 gol kaydetti.

    Kaynak: GoalCom / Spor

    Roberto Mancini Galatasaray Akhisar Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title